A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Новогродівський опорний заклад загальної середньої освіти І-ІII ступенів №7 Новогродівської міської ради Донецької області

Засідання педагогічної ради Новогродівського ОЗЗСО І-ІІІ ступенів №7

Дата: 21.03.2024 18:12
Кількість переглядів: 17

21 березня, відбулось чергове засідання педагогічної ради Новогродівського ОЗЗСО І-ІІІ ступенів №7. Засідання незвичне, бо велика освітянська родина поповнилась філіями №1 та №2 і відсьогодні працюватиме у новому складі і форматі. 
На початку засідання директорка Ольга Самоздра привітала всіх присутніх та надала слово завідувачам філій Миколі Пилипенку та Марії Мальчиній. 
Робота нової великої освітянської спільноти кипіла упродовж 4 годин. Заслухали творчі звіти вчителів, що атестуються, обговорили поточні робочі питання, розглянули питання щодо конкурсу підручників для 11 класів та реєстрацію випускників на НМТ. Також детально обговорили план впровадження у квітні інформаційцно-просвітнцької кампанії "5 КРОКІВ ДО ЗДОРОВОГО ХАРЧУВАННЯ". 
Увагу приділили випускникам-претендентам на отримання свідоцтва з відзнакою та нагородження Золотою медаллю за особливі досягнення у навчанні. 
Працювали дружно й злагоджено, тому одноголосно прийняли проєкт засідання та спланували роботу на найближчий час.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень