A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Новогродівський опорний заклад загальної середньої освіти І-ІII ступенів №7 Новогродівської міської ради Донецької області

Новини

Дата: від до Скинути

Європейський тиждень імунізації (EIW)

З 21 по 27 квітня 2024 року Європейський регіон ВООЗ відзначає Європейський тиждень імунізації (EIW). Мета цього широкомасштабного заходу – підвищити серед громадськості розуміння важливості вакцинації для попередження небезпечних захворювань та збереження життя.

15:15 22.04.2024

Вітаємо з перемогою!

Новогродівський опорний заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №7 пишається та вітає з перемогою високого рівня Олена Прошакова та Круглова Гліба, учня 5-А класу.  За результатами роботи журі фінального етапу XIV Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка Глєб отримав диплом ІІІ ступеня.  Бажаємо учню та вчителю-наставнику нових перемог та здобутків!  

10:19 28.03.2024

Засідання педагогічної ради Новогродівського ОЗЗСО І-ІІІ ступенів №7

21 березня, відбулось чергове засідання педагогічної ради Новогродівського ОЗЗСО І-ІІІ ступенів №7. Засідання незвичне, бо велика освітянська родина поповнилась філіями №1 та №2 і відсьогодні працюватиме у новому складі і форматі.  На початку засідання директорка Ольга Самоздра привітала всіх присутніх та надала слово завідувачам філій Миколі Пилипенку та Марії Мальчиній.  Робота нової великої освітянської спільноти кипіла упродовж 4 годин. Заслухали творчі звіти вчителів, що атестуються, обговорили поточні робочі питання, розглянули питання щодо конкурсу підручників для 11 класів та реєстрацію випускників на НМТ. Також детально обговорили план впровадження у квітні інформаційцно-просвітнцької кампанії "5 КРОКІВ ДО ЗДОРОВОГО ХАРЧУВАННЯ".  Увагу приділили випускникам-претендентам на отримання свідоцтва з відзнакою та нагородження Золотою медаллю за особливі досягнення у навчанні.  Працювали дружно й злагоджено, тому одноголосно прийняли проєкт засідання та спланували роботу на найближчий час.

18:12 21.03.2024

Шевченківський тиждень 2024

Тарас Шевченко став втіленням духу нації, її болю, надії та боротьби за свободу. Його поезії не лише вражають своєю красою й глибиною, а й стають заповітними словами, які б’ють ключем до сердець і свідомості кожного, хто вірить у величність і силу людського духу.  В Новогродівському ОЗЗСО І-ІІІ ступенів №7 з 4 березня по 9 березня пройшов традіційний Шевченківський тиждень. 

11:35 09.03.2024

Вітаємо призерів ІІІ етап Всеукраїнської олімпіади з правознавства!

10 лютого відбувся ІІІ етап Всеукраїнської олімпіади з правознавства. За доброю традицією вітаємо наших переможців та їх вчителів-наставників.  З почесним ІІІ місцем вітаємо учня 9-Б класу Задорожнього Вʼячеслава (учитель Гаврилова Любов).  Серед учнів 11 класів ІІІ місце посіла учениця 11-А класу Анастасія Солоненко (учитель Соколенко Юлія). Пишаємось, бажаємо підкорення нових вершин. Дякуємо за відданість та професіоналізм.  

17:01 16.02.2024

Вітаємо призерів ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнської олімпіади з біології

10 лютого відбувся ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської олімпіади з біології.  З почесним ІІ місцем вітаємо учня 8-Б класу Фастова Тимофія (учитель Селюта Юлія).  Серед учнів 11 класів ІІ місце посіла учениця 11-А класу Васьянова Вероніка (учитель Авер'янова Юлія), а Гімадуліна Альбіна, учениця 9-А класу виборола ІІІ місце (учитель Селюта Юлія).  Бажаємо й надалі «Тільки так!» і «Тримати!»

16:43 16.02.2024

Тиждень англійської мови-2024

З 12 лютого по 16 лютого 2024 року в закладі проводився Тиждень англійської мови. Більш детально можна прочитати тут >>>

12:34 16.02.2024

Вітаємо призерів ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнських предметних олімпіад з географії та історії

Минулими вихідними відбувся ІІІ (обласний) етап Всеукраїнських предметних олімпіад з географії та історії. Маємо результати!  Фастов Тимофій, учень 8-Б класу посів ІІ місце в олімпіаді з географії (вчитель Радченко Т.Л.). Варто зазначити, що це вже третє призове місце такого високого рівня, яке виборов Тимофій.  Гроно нагород олімпіади з історії зібрали наші талановиті здобувачі освіти.  Задко Альона, учениця 9-А класу, посіла ІІ місце (вчитель Соколенко Ю.В.), а Гімадуліна Альбіна, учениця цього ж класу виборола ІІІ місце (вчитель Соколенко Ю.В.). Свій арсенал нагород продовжує поповнювати Маренін Олександр, учень 10-А класу, який посів ІІ місце (вчитель Гаврилова Л.Г).  Так тримати!

16:35 08.02.2024

День безпечного інтернету 2024

На сторінці Твоя безпека / Безпечна можна ознайомитися з матеріалами до Дня безпечного інтернету 2024 Про заходи можна дізнатися в групі закладу на Фейсбук >>>

11:04 05.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень