A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Новогродівський опорний заклад загальної середньої освіти І-ІII ступенів №7 Новогродівської міської ради Донецької області

Новини

Дата: від до Скинути

Засідання педагогічної ради

26 грудня під головуванням директорки Ольги Самоздри відбулось засідання педагогічної ради Новогродівського ОЗЗСО І-ІІІ ступенів №7. Під час засідання підбито підсумки освітньої діяльності закладу за І семестр. Про свою роботу доповідали професійні спільноти вчителів закладу, заслухано звіт з виховної роботи та звіт соціального педагога про соціальний захист учнів. Окреслено проблемні питання, скореговано план роботи закладу на час канікул та в ІІ семестрі. Традиційно розглянули питання підвищення кваліфікації педагогів у поточному періоді.

13:39 27.12.2023

Закінчення 1 семестру 2023-2024 навчального року

Як закінчився 1 семестр 2023-2024 року у шкільних колективах Новогродівського опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №7: новорічні свята та інструктажі "Безпечні канікули"  На сайті закладу Новини шкільного життя >>> Ми на Фейсбуці >>>

11:32 24.12.2023

Розпочався Тиждень математики та інформатики-2023

Математика та інформатика зазвичай вважаються складними предметами шкільного курсу. З усіх шкільних навчальних дисциплін інформатика найбільше пов'язана з математикою. Використання сучасних комп'ютерів та гаджетів на уроках дозволяє зробити процес навчання захоплюючим та цікавим.  Протягом Тижня вчителі та учні доведуть, що математика + інформатика = суперово!  Більш детальну інформацію про заходи тиждня в групі Новогродівського ОЗЗСО І-ІІІ ступенів №7 в мережі Фейсбук >>>

09:00 18.12.2023

Увага,увага!! Шкільне учнівське самоврядування «МІКС» запрошує до участі у конкурсі "Різдво в співдружності країн ЄС"

З чарівною перспективою різдвяних свят в серці, з 18.12.2023 до 22.12.2023 запрошуємо всіх шанувальників знань та творчості в захопливу подорож "Різдво в співдружності країн ЄС". Цей захоплюючий конкурс, приурочений до святкових днів, розцінюється як захопливий виклик для учнів 5-11 класів.  Кожен клас вирушить у неймовірну подорож представленням своєї обраної країни Європейського союзу. Історія, культура, традиції – ці та інші аспекти можна розглядати в формі захоплюючого відео, креативної презентації або насиченого текстового документу.  УвагаСьогодні оголошено початок конкурсу “Різдво в співдружності країн ЄС”.Усю інформацію дивіться на дошці Padlet.

08:56 18.12.2023

Кібербезпека

Департамент кіберполіції Національна поліція України надав рекомендації з кібербезпеки. З матеріалами для здобувачів освіти і батьків можна ознайомитися тут >>>

10:56 13.12.2023

Вітаємо!

Новогродівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів отримав сертифікат учасника ІV Міжнародного уроку доброти. Вже шостий рік поспіль ми долучаємося до цього важливого заходу, який спочатку був Всеукраїнським, а зараз став Міжнародним. Постійні повітряні тривоги не стали на заваді проведення різноманітних уроків онлайн у кожному класі. Виховання відповідального та гуманного ставлення до тварин у дітей є невід'ємною складовою сучасної освіти. І в складні часи війни для наших школярів та вчителів життя та благополуччя тварин є ціннісним та важливим.

20:37 25.11.2023

Вітаємо юних ораторів!

З метою підтримки творчого потенціалу підростаючого покоління, виявлення вміння конкурсантів переконувати, впливати на аудиторію, продукувати тексти різного типу відповідно до призначення й умов риторичної діяльності, виховання морально-етичних цінностей оратора, почуття національної гідності й патріотизму, з 02 жовтня по 10 листопада  2023 року в онлайн-форматі відбувся І та ІІ етапи обласного конкурсу ораторського мистецтва «Заговори, щоб я тебе побачив». Конкурсанти представляли власні твори, мали проявити красномовність, вміння володіти аудиторією.  Вітаємо юних ораторів. Це Безпала Ірина, учениця 10-А класу,  Олейнікова Євгенія, учениця 11-А класу.  З метою підтримки творчого потенціалу підростаючого покоління, виявлення вміння конкурсантів переконувати, впливати на аудиторію, продукувати тексти різного типу відповідно до призначення й умов риторичної діяльності, виховання  морально-етичних  цінностей оратора, почуття національної гідності й патріотизму, з 02 жовтня по 10 листопада  2023 року в онлайн-форматі відбувся І та ІІ етапи обласного  конкурсу ораторського мистецтва «Заговори, щоб я тебе побачив». Конкурсанти представляли власні твори, мали проявити красномовність, вміння володіти аудиторією.  Вітаємо юних ораторів! Це Безпала Ірина, учениця 10-А класу,  Олейнікова Євгенія, учениця 11-А класу.

14:13 23.11.2023

Участь закладу у Всеукраїнській онлайн-руханки в рамках фестивалю «Назустріч успіху»

Сьогодні, 20 листопада, Новогродівський опорний заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №7 долучився до Всеукраїнської онлайн-руханки в рамках фестивалю «Назустріч успіху» та встановлення національного рекорду « Єднання» до Всесвітнього Дня дітей.  Участь у зазначених заходах взяли 2095 шкіл України та 114045 учнів!  Спорт заради розвитку! Назустріч перемозі!

20:27 20.11.2023

Презентація роботи закладу освіти

Новогродівський опорний заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №7 15 листопада взяв участь у Днях освіти Донеччини.  Заступник директора Дейнекіна Оксана презентувала досвід роботи закладу освіти з питання організації учнівського самоврядування в рамках ХІ обласної науково-практичної конференції "Досягнення та виклики національно-патріотичного виховання"

20:42 15.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень