A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Новогродівський опорний заклад загальної середньої освіти І-ІII ступенів №7 Новогродівської міської ради Донецької області

Новини

Дата: від до Скинути

Нагородження дипломи переможців предметних олімпіад та конкурсу-захисту учнівських робіт Малої академії наук

Упродовж року педагогічний колектив Новогродівського ОЗЗСО І-ІІІ ступенів проводив систематичну та планомірну роботу з обдарованими учнями. Результати цієї роботи досить високі - маємо переможців та дипломантів предметних олімпіад, творчих конкурсів міжнародного Всеукраїнського, обласного та міського рівнів.  Сьогодні директор закладу Ольга Самоздра вітала та вручала дипломи переможцям предметних олімпіад та конкурсу-захисту учнівських робіт Малої академії наук.  Наші діти - наша гордість! Ми пишаємось кожним та бажаємо їм нових успіхів та відкриттів.

13:31 25.05.2023

Відкриття обласного етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово- патріотичної гри «Сокіл»(«Джура»)

Сьогодні урочисто відкрили обласний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово- патріотичної гри «Сокіл»(«Джура»). Команда джур «Незламні» Новогродівського ОЗЗСО І-ІІІ ступенів №7 цього року представлятиме громаду.  Упродовж тижня вони разом з вчителями-тьюторами будуть проходити різноманітні випробування.  А ми будемо їх підтримувати. Вперед до перемоги!

20:01 22.05.2023

9 травня 2023 року - День Європи

Сьогодні, 9 травня 2023 року, ми вперше відзначаємо новий День Європи.  Упродовж дня в закладі проведено різноманітні заходи, присвячені цій даті.  Тематичні ранкові зустрічі розпочали наш день. Говорили про співдружність, цінності, що обєднують сьогодні весь цивілізований світ - повага один до одного та до релігій світу, неприпустимість насилля, у будь-якому вигляді, дотримання прав і свобод людини. Більше світлин у Фотоальбомі >>>

12:44 09.05.2023

Фоточелендж «Одягни вишиванку, Україно моя!»

Учні Новогродівського опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів#7 долучається до фоточеленджу «Одягни вишиванку, Україно моя!» від Донецького обласного еколого-натуралістичного центру

18:44 08.05.2023

Вітаємо переможницю в дистанційному конкурсі творчих людей «ProКреатив»!

У березні 2023 року проходив Всеукраїнський дистанційний конкурс творчих людей «ProКреатив». Вітаємо Анастасію Чернокнижну, ученицю 6-Б класу Новогродівський опорний заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №7 з дипломом лауреата та зайнятим І місцем у номінації «Образотворче мистецтво». «Графіка».  Журі високо оцінило роботи Анастасії, бо вони виконані у сучасній техніці, яку сьогодні багато хто з нас ще тільки починає опановувати.  Організатори конкурсу: благодійний фонд «Талановитий Світ» за підтримки Міністерства освіти і науки України та Міністерство культури України.  Безумовно, зацікавленість батьків, вчителів у розвитку дитини, відіграють свою позитивну роль та стимулюють їх до розкриття свої талантів.  Бажаємо нашим юним талантам нових перемог!

14:41 09.04.2023

Тиждень природничих наук 2023

Увага! З 03.04 по 07.04 у нашому закладі проводиться тиждень природничих наук: географії, біології, хімії, фізики та екології. Пропонуємо всім здобувачам освіти долучитися. Буде цікаво та пізнавально!

13:55 03.04.2023

Участь у відкритті проєкту підтримки та допомоги «ЄДИНА УКРАЇНА»

10 березня 2023 року у м.Вінниця відбулася презентація Всеукраїнського проєкту «Єдина Україна» за концепцією «Спорт заради розвитку» та перший день тренінгу для тренерів-координаторів з 11 областей.  У відкритті проєкту брала участь вчитель фізичної культури Новогродівського опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №7 Ляна Джебженяк. Упродовж року педагог була учасником творчої групи вчителів, які розробляли, апробовували та впроваджували свої напрацювання в закладах освіти.  Основна мета Проєкту - допомога в інтеграції та адаптації дітей та батьків/опікунів серед внутрішньо переміщених осіб (ВПО) та дітей з особливими освітніми потребами в місцеві громади засобами фізичного виховання та спорту з використанням концепції «Спорт заради розвитку».  Організатори: Українська федерація «Спорт заради розвитку» спільно з Представництвом Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні за підтримки Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти».  

16:54 17.03.2023

Співпраця закладу з Центром психосоціальної реабілітації при Києво-Могилянській академії (Покровськ)

 Ми піклуємось про те, що відчувають наші діти. Саме тому Новогродівськй ОЗЗСО І-ІІІ 7 ступенів розпочав співпрацю з Центром психосоціальної реабілітації при Києво-Могилянській академії (Покровськ).  Сьогодні співробітник центру провела першу зустріч з учнями 10 класів "Підтримай себе в умовах війни".  Людина - істота соціальна, тому брак спілкування та втрата звичайного кола спілкування, ще й у поєднанні зі стресовими факторами, негативно впливають на якість життя.   Але й цьому можна допомогти. Дякуємо співробітникам Центру за корисну та позитивну зустріч.

22:01 14.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень