A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Новогродівський опорний заклад загальної середньої освіти І-ІII ступенів №7 Новогродівської міської ради Донецької області

Новини

Дата: від до Скинути

Свято у смартфоні

Виклики часу змушують шукати нові підходи для проведення виховних заходів в незвичайних та надзвичайних умовах.  За ініціативою шкільного учнівського самоврядування “МІКС” (голова - Хрипко Олександр, учень 11-А класу) з 4 по 25 грудня у Новогродівському ОЗЗСО І-ІІІ ступенів № 7 реалізовувався проєкт «Грінч проти Нового Року».  Упродовж трьох тижнів учні та вчителі закладу брали активну участь у проєкті: виконували різноманітні завдання від пана Грінча для того, щоб врятувати Новий Рік. А допомагав їм у цьому супер - песик Макс. Кожен тиждень — нове завдання.Учні та вчителі писали новорічні історії, робили світлини у святковій атмосфері, демонстрували новорічно- різдвяні костюми, проходили тест на знання традицій Нового року та Різдва, записували святкові привітання. Комунікація в межах проєкту відбувалась у спеціально створеному активом “МІКСУ” телеграм-каналі ”Грінч проти”.  Кожен, хто брав участь, отримав персональну подяку. Найактивнішими серед учнів були Аношин Микита, учень 2-Б класу та Любомир Тихомиров, учень 5-Б класу. 1-А та 5-Б класи отримали подяки найактивніших класів, учасників проєкту.

15:49 29.12.2022

Закінчення 1 семестру 2022-2023 н.р. Щасливих канікул!

Ось і добіг кінця І семестр 2022-2023 навчального року. Складний, непростий, у тривогах та без світла, часто без зв'язку. Але всі ми достойно пройшли цей відтинок нашого життя у тісній співпраці: вчителі + діти + батьки.  Сьогодні на виховних годинах підбили підсумки навчальної діяльності, участі в різноманітних конкурсах, заходах. Учням, які сумлінно працювали весь семестр вручили подяки.  Перед канікулами, які триватимуть з 24 грудня 2022 по 9 січня 2023 обговорили правила безпечної поведінки учнів у різних ситуаціях.  Щасливих канікул! Миру, спокою та обов'язково ПЕРЕМОГИ!

12:36 24.12.2022

Свята... Поки що у дистанційному форматі

Попри все у наших дітей обов'язково будуть свята. Поки що у дистанційному форматі, але обов'язково! Вітання від учнівського самоврядування "МІКС", феєрверк загадок, ребусів, онлайн - подарунків з різних куточків України. Все це створює святкову атмосферу, дає важливі відчуття, що ми всі разом і у нас все гаразд.

10:20 24.12.2022

14 грудня - День вшанування пам'яті ліквідаторів на ЧАЕС

 Тим, хто врятував світ...  14 грудня - День вшанування пам'яті ліквідаторів на ЧАЕС.  Наша країна, як ніхто знає, які страшні наслідки залишає по собі аварія на атомних станціях. Сотні тисяч смертей, тисячі кілометрів спустошеної землі, міста, до яких ніколи не повернуться люди. Низький уклін та шана тим, хто ціною свого життя у 1986 врятував світ від загибелі

15:07 14.12.2022

Тривають Всеукраїнські учнівські предметні олімпіади.

Вітаємо з перемогою у ІІ турі Всеукраїнської учнівської олімпіади з правознавства учнів нашого закладу та їх вчителів-наставників: Чернову Сніжану (9-А) - ІІ місце (вчитель Гаврилова Л.Г), Солоненко Анастасію 10-А клас) - І місце (вчитель Соколенко Ю.В.), учнів 11-А класу Сапліну Крістіну (І місце) та Коптєва Тимофія (ІІ місце) та їх вчителя Гаврилову Л.Г. Не менш результативною є і олімпіада з історії. Вітаємо з перемогою (І місце) - Задко Альону, ученицю 8-А класу (вчитель Соколенко Ю.В.), Мареніна Олександра. учня 9-А класу (вчитель Гаврилова Л.Г).  А також учнів, які посіли почесні ІІ та ІІІ місце Барна Нікіта та Гімадуліна Альбіна, учні 8-А класу, вчитель Соколенко Ю.В., Розанову Єлизавету, ученицю 10-А класу, вчитель Соколенко Ю.В., Коптєва Тимофія, учня 11 -А класу, вчитель Гаврилова Л.Г)

13:30 13.12.2022

Участь учнів закладу у відбірному обласному етапі Всеукраїнського конкурсу "Новорічна композиція"

Наші першачки разом зі своєю вчителькою Людмила Смолякова встигають не тільки навчатись, а й займатись створенням отакої краси. Вони взяли активну участь у відбірному обласному етапі Всеукраїнського конкурсу "Новорічна композиція". Фото робіт відправлено. З нетерпінням чекаємо на результати.  Але на цьому не зупинились і сьогодні зареєструвались та надіслали фото робіт для участі у Всеукраїнському конкурсі "Український сувенір" в молодшій віковій групі. Наші діти можуть все, їм тільки потрібно трохи допомогти та підтримати. За це подяка небайдужим батькам наших учнів.

14:29 11.12.2022

Участь закладу в VІІ Всеукраїнський акції " Happy Гав для Сірка"

У жовтні 2022 року наш заклад долучився до проведення щорічного Уроку доброти, а також взяли участь у VІІ Всеукраїнський акції " Happy Гав для Сірка". Зібрали та відвезли до с.Журавка корми, утеплені підстилки для тварин.

14:29 11.12.2022

Вітаємо! І тур ІІІ (обласного) етапу ораторського мистецтва "Заговори, щоб я тебе побачив"

Вітаємо ученицю 9-А класу Новогродівського ОЗЗСО І-ІІІ ступенів №7 Безпалу Ірину ( вчитель Задко А.А.) з успішним проходженням І туру ІІІ (обласного) етапу конкурсу ораторського мистецтва "Заговори, щоб я тебе побачив". Бажаємо вдалого виступу та перемоги у ІІ турі конкурсу.

14:24 11.12.2022

Міжнародний день Рукавички

Незвичне зимове свято відзачали учні Новогродівського ОЗЗСО І-ІІІ ступенів №7 6 грудня– Міжнародний день Рукавички. У рамках челенджу «Рукавичка», організатором якого є Донецький обласний інститут післядипломної педагогічної освіти, проведено онлайн-квест «Сестрички-рукавички» (учитель трудового навчання Колосовська Н.А.). До виконання цікавих, пізнавальних, творчих завдань долучилися учні з 1 по 11 клас. Вони з радістю поділилися своїми результатами, які отримали під час проходження квесту.

14:11 11.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень