A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Новогродівський опорний заклад загальної середньої освіти І-ІII ступенів №7 Новогродівської міської ради Донецької області

Новини

Дата: від до Скинути

Свято Останнього дзвоника-2022

 Останній дзвоник - 2022 цьогоріч пролунав онлайн. Усі, хто бажав, долучились до Всеукраїнського онлайн- свята, а потім відвідали класні зустрічі. Форму проведення кожен вчитель обирав сам, але всі вони були цікаві, сучасні. Директорка закладу Ольга Самоздра відвідала онлайн - випускні та привітала з цим святом учнів 4, 9 та 11 класів.  Як виявилось, і учні, і батьки, і вчителі дуже скучили за спільними заходами. Тому було багато теплих слів, приємних спогадів та планів на майбутнє. Мрії у всіх однакові - перемога , мир та повернення до рідної школи, яку ми так любимо.  До зустрічі 1 вепесня на порозі рідної школи! Більше світлин у Фотоальбомі Останній дзвоник-2022 >>>

17:49 27.05.2022

Луганський національний університет імені Тараса Шевченка запрошує на День абітурієнта!

Запрошуємо ВАС на День АБІТУРІЄНТА ОНЛАЙН, який відбудеться 21 травня о 10.00. Під час зустрічі адміністрація університету, директори структурних підрозділів та представники приймальної комісії нададуть відповіді на усі питання щодо майбутньої вступної кампанії, особливостей та процедури вступу на навчання до нашого закладу вищої освіти.

16:11 19.05.2022

До уваги випускників 11 класу

Департамент освіти і науки облдержадміністрації інформує, що згідно з листом Донецького регіонального центру оцінювання якості освіти від 16.05.2022№04/01-155 на сьогодні всі потенційні учасники національного мультипредметного тестування (далі НМТ) повинні були отримати від закладів освіти номер сертифікату та пін-код для входу на Інформаційну сторінку. Учасники, які досі не знають даних для входу на свою Інформаційну сторінку, можуть зателефонувати на спеціальну «гарячу лінію» регіонального центру – +38 097 283 51 94.

12:45 19.05.2022

Дистанційна нарада при директорові

18 травня 2022 року у дистанційному форматі відбулась нарада при директорові. Були розглянуті питання завершення 2021-2022 навчального року, оцінювання учнів, ведення електронних журналів та супровід учнів в умовах воєнного стану. Не менш важливим є питання злагодженої роботи колективу в умовах сучасності. Бо результат роботи закладу- це зусилля кожного окремого працівника. Директор закладу Ольга Самоздра подякувала усім, хто сьогодні докладає зусиль, щоб заклад продовжував працювати попри всі труднощі.

12:03 19.05.2022

Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ запрошує на навчання

Друже, Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ запрошує на навчання до своїх стін. Цьогоріч  вступна компанія проходить без складання ЗНО, а лише за вступними іспитами на базі університету. Спрощений порядок збору навчальної справи і ще декілька кроків на зустріч майбутнім абітурієнтам. При всьому цьому якість надання освітніх послуг залишається на тому ж високому рівні. Основна стисла інформація на буклеті. Більш детальна на сайті www.dduvs.in.ua , а також в соціальних мережах. Ласкаво просимо!!!

13:26 18.05.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень