A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Новогродівський опорний заклад загальної середньої освіти І-ІII ступенів №7 Новогродівської міської ради Донецької області

Новини

Дата: від до Скинути

Тиждень англійської мови в закладі

З метою розширення  та поглиблення лінгвістичних знань, розвитку комунікативних умінь і навичок, етичного виховання, духовного багатства, моральної чистоти з 13  грудня  у  Новогродівському ОЗЗСО І-ІІІ ступенів №7  розпочався  «Тиждень англійської мови».

20:00 19.12.2021

День Святого Миколая

Святий Миколай - одне з найулюбленіших народних свят, до якого учні шкільного учнівського самоврядування 'МІКС" Новогродівського ОЗЗСО І-ІІІ ступенів №7 готувалися з особливою ретельністю, майже як Різдво. Для дітей свято Миколая – особливе, тому що він обов’язково дарує їм подарунки. Для того аби отримати дарунок від святого Миколая, необхідно бути слухняним та добре поводитися протягом усього року. Існує традиція напередодні писати листа Миколаєві, в якому розповідати про ті подарунки, які б хотілося отримати.

19:21 18.12.2021

Майстерня Діда Мороза

Напередодні новорічних та різдвяних свят учні шкільного учнівського самоврядування "МІКС" Новогродівського ОЗЗСО І-ІІІ ступенів №7 власноруч виготовили новорічні прикраси та одягли заклад у святковий наряд. Майстерня Діда Мороза закінчила свою роботу по виготовленню святкових новорічних іграшок. Три поверхи закладу мають гарний святковий наряд. Прикрашена новорічна ялинка радіє дорослих і малих, створює гарний святковий настрій та надає передчуття чогось чарівного, нового.  Ми готові до проведення улюблених дитячих свят! Прощавай 2021 рік!  Разом чекаємо новий, щасливий, найкращий 2022 рік!

19:41 16.12.2021

Вітаємо наших переможців ІІ (міського) етапу Всеукраїнських олімпіад з базових дисциплін у 2021-2022 навчальному році.

У листопаді-грудні відбувся ІІ (міський) етап Всеукраїнських олімпіад з базових дисциплін у 2021-2022 навчальному році. Учні   Новогродівського ОЗЗСО І-ІІІ ступенів №7  показали гарні знання з предметів і посіли призові  місця в олімпіадах.

19:05 14.12.2021

Всеукраїнський тиждень права у закладі

 З 6 по 10 грудня у Новогродівському ОЗЗСО І-ІІІ ступенів №7 проходив Всеукраїнський тиждень права. Проводили цей тиждень вчителі права та історії, громадянської освіти Любов Гаврилова та Юлія Соколенко разом з учнями-волонтерами 9-11 класів. Тиждень видався насиченим та цікавим. Учні школи мали можливість взяти участь у правоосвітніх брейн-рингах, тренінгах, а також правовому шоу"Хто зверху?". У четвер учні 9-А класу долучились до наймасштабнішої правозахисної акції #МарафонНаписанняЛистів і написали листи на захист білоруського підлітка Мікіти Золотарова, який був незаконно ув'язнений.

11:15 11.12.2021

Благодійна акція "Щедрий вiвторок"

 Учні Новогродівської школи ОЗЗСО I-III ступенiв №7 організували благодійну акцію ''Щедрий вiвторок''. Знаючи, як важко утримувати велику кількість тварин, вирішили допомогти нашому притулку. Діти принесли сухий та вологий корм, старі речі, крупи, консерви. Участь взяли усі класи. 

16:40 08.12.2021

Перемога у змаганнях "Веселі старти"

Вітаємо команду юних спортсменів Новогродівського ОЗЗСО І-ІІІ ступенів №7 та їх вчителя- наставника Микиту Євдаша з перемогою у змаганнях "Веселі старти", що проходили серед закладів загальної середньої освіти Новогродівської громади. Бажаємо вдалого виступу у зональних змаганнях!

13:45 08.12.2021

6 грудня - День Збройних Сил України

 Найцінніше в нашому житті – мир, спокій і стабільність, тому немає вищої честі, ніж бути захисником рідної країни. 6 грудня в нашій державі відзначають День Збройних Сил України. Учні 3-А класу саме сьогодні пройшли урочисту посвяту у козачата. Вони випробовували себе у спритності, винахідливості, кмітливості.

16:09 06.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень