A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Новогродівський опорний заклад загальної середньої освіти І-ІII ступенів №7 Новогродівської міської ради Донецької області

Новини

Дата: від до Скинути

"Відповідальність за своє життя беру на себе!"

 Відповідальність за своє життя беру на себе! Саме про це говорили з учнями 1 грудня, у День, коли весь світ підтримує тих, хто живе з ВІЛ/СНІДом. І не тільки говорили, а й показували, обговорювали, вчилися приймати важливі рішення та говорити"ні" зовнішнім загрозам. СНІД не робить вибору між соціальними категоріями, професіями, віком, статтю. Кожен повинен сам усвідомити, що лише від нього залежить його власне життя.

19:21 03.12.2021

Благодійна акція "Від дитини для тварини"

 У цьому році наш заклад 30 листопада вперше долучився до #ЩедрийВівторокДіти . Це міжнародний благодійний рух, який є частиною #GivingTuesday. В рамках цієї події у школі було оголошено акцію "Від дитини для тварини" - збір корму та інших необхідних речей для притулку тварин у с.Журавка.

19:11 03.12.2021

Тиждень доброчесності у закладі

Слова + вчинки = доброчесність. У закладі з 29 листопада по 3 грудня проходив Тиждень доброчесності. Учні нашого закладу увесь тиждень намагалися дотримуватись Кодексу доброчесності здобувача освіти, переглядали навчальні відео та серіали, виконували завдання квесту.

18:53 03.12.2021

День відкритих дверей онлайн Харківського національного університету внутрішніх справ.

Виживає не сильніший і не розумніший, а той, хто найкраще реагує на зміни, що відбуваються. Саме тому вже час теперішнім одинадцятикласникам думати про вибір майбутньої професії. Сьогодні учні 11-А класу взяли участь у Дні відкритих дверей, що проходив у онлайн форматі. Захід для майбутніх абітурієнтів проводив Харківський національний університет внутрішніх справ.

17:58 02.12.2021

Акція "16 днів без насилля"

 Протистояти насиллю можна різними способами. Інформування - один з них. У рамках акції "16 днів проти насилля", що триває у закладі , члени учнівського самоврядування сьогодні провели інформаційну кампанію "Я проти насилля!". Учасникам акції одягали символічні браслети.

19:11 30.11.2021

Участь у події від команди спільноти відповідального вчительства #EdCamp Ukraine

 #gdignityUkraine стартував 22 листопада у Новогродівському ОЗЗСО І-ІІІ ступенів №7. Наш заклад вперше долучився до цієї глобальної події, таким чином підтримав ініціативу від команди спільноти відповідального вчительства #EdCamp Ukraine. Мета: навчити молодь - учнівство і студентство - керуватися почуттям власної гідності у своїх повсякденних діях і вчинках.  Упродовж глобального марафону відбулась низка активностей, які охопили усю шкільну родину.  Найактивнішими виявилися учні 11-А , 10- А, 9-А та 9-Б класів.

18:51 28.11.2021

Де б ти не був, згадай!

Сьогодні згадували тих, хто загинув від " кістлявої руки" голоду у різні роки. Незабудки пам'яті та символічні колоски прикрасили фойє закладу.

18:19 26.11.2021

Участь у засіданні дискусійного клубу Донецької обласної Малої академії наук

25 листопада Новогродівський опорний заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №7 взяв участь у засіданні дискусійного клубу Донецької обласної Малої академії наук за темою «Участь представників Донеччини в національно-демократичному русі наприкінці 80-х – початку 90-х років».  До участі були запрошені учні-переможці конкурсів від Донецької обласної Малої академії наук та їх вчителі-тьютори.  Новогродівський опорний заклад представляли Костянко Юлія (вчитель-тьютор Соколенко Ю.В. – переможець (ІІ місце) обласного конкурсу «Люди свободи», що був присвячений 30-річчю Незалежності України. Юлія презентувала дослідження про хід шахтарських страйків у Новогродівці 1989-1991 років.  Дейнекін Денис (вчитель-тьютор Дейнекіна О.О.) – переможець (ІІ місце) обласного конкурсу есе «Свобода, що веде народ». Есе Дениса містило оригінальні роздуми про сакральне значення майдану для України, а також спогади учасників революції Гідності.  Новогродівський опорний заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №7 створює всі необхідні умови для розвитку творчої особистості, залучає здобувачів освіти до наукової діяльності та допомагає проявити індивідуальність. Адже справжній педагог повинен працювати на майбутнє.

18:38 25.11.2021

Участь закладу в IV Всеукраїнському конкурсі фото- та відеоробіт «БЕЗПЕЧНА КРАЇНА»-2021

Новогродівський ОЗЗСО І-ІІІ ступенів № 7 отримав сертіфікат учасника IV Всеукраїнського конкурсу фото- та відеоробіт «БЕЗПЕЧНА КРАЇНА» 2021. Від нашого закладу була представлена робота «Від краси душі до краси довкілля» у номінації «Захист екології та природних ресурсів» (автори Хрипко Олександр, Шаптала Владислава та Сапліна Крістіна, керівники Авер’янова Ю.Г., Масло В.В.)

18:50 24.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень