A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Новогродівський опорний заклад загальної середньої освіти І-ІII ступенів №7 Новогродівської міської ради Донецької області

Новини

Дата: від до Скинути

Увага! Анкетування!

З метою оцінювання Департаментом соціального захисту населення облдержадміністрацій якості послуг з оздоровлення та відпочинку дітей, які надаються закладами оздоровлення та відпочинку Донецької області, Новогродівське міське управління соціального захисту населення запрошує до участі дітей шкільного віку та їх батьків в анкетуванні.

10:33 21.09.2021

Об'єднаймося заради спільної мети, врятуємо планету від сміття!

18 вересня 2021 року о 10:00 Новогродівський ОЗЗСО І- ІІІ ступенів#7 долучився до участі  у Всесвітньому дні прибирання «World Cleanup Day».  Об’єднання заради досягнення спільної мети – порятунку планети від сміття- ось гасло цієї акції. 

15:43 18.09.2021

Олімпійський тиждень «Здорові діти – здорова нація»

З метою пропаганди здорового способу життя, поширення ідей олімпізму, розвитку олімпійського руху в Україні шляхом залучення якомога більшої кількості дітей, юнацтва та молоді до занять спортом з 06.09.2021 по 10.09.2021 року в Новогродівському ОЗЗСО І-ІІІ ст. №7 проходив Олімпійський тиждень «Здорові діти – здорова нація».

21:06 12.09.2021

Відзначення 78 річниці звільнення Донбасу від німецько-фашистських загарбників у часи Другої світової війни.

Цього осіннього,  теплого та сонячного дня по всьому Донбасу вкриваються квітами пам’ятники та обеліски, сповіщаючи про те, що пам'ять про загиблих визволителів Донбасу досі жива.

20:25 08.09.2021

Рідна школо, зустрічай!

Вперше за останні чотири роки на подвір’ї Новогродівського опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №7  пролунав гучний шкільний дзвоник, який оголосив одразу про дві великі події в житті дружньої  шкільної родини – початок нового навчального  року та відкриття оновленого   закладу .

15:30 01.09.2021

Подяка

Висловлюємо подяку Балінову О.О. за надану допомогу у перевезенні меблів.

09:40 14.08.2021

Перемога в онлайн-вікторині в рамках проєкту "Гайда на кухню!"

16 липня 21 року команда дев’ятикласників Новогродівського ОЗЗСО І-ІІІ ступенів №7 після відбіркового  етапу  взяла участь в он-лайн вікторині з кулінарної етнології у рамках проєкту «Гайда на кухню!» серед української учнівської молоді з різних регіонів України під керівництвом учителя-координатора Колосовської Н.А. Цей проєкт створений за ініціативи Першої ледi України Олени Зеленської  ГО «Центр демократичних реформ і медіа» за підтримки програми «Мріємо та діємо», що реалізується IREX за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). Учасники команди «Смажена картопля» підготували представлення, відповіли на питання щодо українських страв: історії їх виникнення, соціокультурного контексту, причин поширення та популяризації, способів приготування та ін. Серед 9 команд наші учасники посіли друге місце. Але це не зіпсувало їм гарний настрій. Тому що учні отримали можливість поспілкуватися, більше дізнатися нового про кулінарні та культурні традиції різних регіонів країни, обговорити актуальні теми з однолітками та відчути позитивні емоції. За результатами цього проекту буде створено інтерактивну гастрономічну карту України.

21:17 16.07.2021

Публічний звіт дирекції закладу

З публічним звітом дирекції Новогродівського ОЗЗСО І-ІІІ ступенів №7 Новогродівської міської ради Донецької області про діяльність Новогродівського ОЗЗСО І-ІІІ ступенів №7 Новогродівської міської ради Донецької області протягом 2020-2021 н.р. можна ознайомитися >>>

15:28 07.06.2021

Увага оголошення

КОНКУРС НА ПОСАДУ КЕРІВНИКА ЗАКЛАДУ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ НОВОГРОДІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ (osv.org.ua)

09:36 02.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень