A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Новогродівський опорний заклад загальної середньої освіти І-ІII ступенів №7 Новогродівської міської ради Донецької області

Новини

Дата: від до Скинути

Гідність починається з мене

22 листопада Новогродівський ОЗЗСО І-ІІІ ступенів №7 розпочав зі спільного виконання Державного Гімну України та хвилини мовчання за загиблими у подіях 2013-2014 років. А ще ми сьогодні всі разом створили панно "Гідність починається з мене". Символічні серця  з висловами про гідність  прикрасили дошку у фойє. Повага до людини починається з дрібниць, які часто закарбовуються в підсвідомості ще з дитинства.

16:51 22.11.2021

«Мій вибір – моє майбутнє»

19 листопада 2021 року з учнями 11 класу було проведено  профорієнтаційний урок на тему «Мій вибір – моє майбутнє»,на якому дітей ознайомили з атласомом професій майбутнього, станом ринку праці та актуальними професіями. На класну  годину завітав випускник Новогродівського ОЗЗСО І-ІІІ ступенів №7, а нині студент Донецького національного технічного університету Сергієєнко Віктор.  Під час зустрічі  гість розповів про свій заклад вищої освіти: факультети, викладачів, умови вступу, День відкритих дверей, а також провів відеоекскурсію по ДонНТУ.

18:23 21.11.2021

Перемога у Всеукраїнському челенджі #перемагайлегко Руху Олександра Педана JuniorZ

Учні Новогродівського ОЗЗСО І-ІІІ ступенів №7, стали переможцями Всеукраїнського челенджу #перемагайлегко Руху Олександра Педана JuniorZ за жовтень місяць, з нетерпінням чекаємо на подарунки. Набока Орина – 6-А, Замуляк Микита – 6-А, Хижняк Єгор – 6-А, Шевчук Поліна – 6-А, Акулінушкін Євгеній – 4-А, Мінаков Сергій – 4-А, Пашинська Альона 4-А, Югова Мілана – 8-А. Вітаємо! Молодці! Так тримати!

15:56 21.11.2021

Учнівське самоврядування – це не наглядова структура, а спосіб організації життя колективу

Одним з базових принципів спільної з учнями діяльності в рамках управління життям, організації дозвілля чи просто проведення певних заходів є партнерське ставлення та відповідний тип спілкування, виконання спільних дій. 18 листопада відбулось засідання комітету дисципліни і порядку "Дозор" шкільного учнівського самоврядування "МІКС". Для участі в засіданні був запрошений Віталій Кущ, інспектор сектору ювенальної превенції відділу превенції Покровського відділу поліції ГУНП в Україні. Лідери учнівського самоврядування та представники класних комітетів за круглим столом обговорили проблеми сучасних  підлітків, найпоширеніші  види правопорушень у підлітковому оточенні. Говорили про порушення дисципліни та правил внутрішнього розпорядку в школі, паління електронних цигарок, вживання енергетиків та слабоалкогольних напоїв та інші негативні прояви. Віталій Кущ ознайомив присутніх з нормативними документами про відповідальність за різні види правопорушень. Також звернув увагу учнів на те, що у всіх нас є не тільки права, а у  першу чергу - обов'язки!

19:15 18.11.2021

Тиждень безпеки дорожнього руху

Глобальний тиждень безпеки дорожного руху в Україні триває. А у нашому закладі пройшов навчальний селфі-марафон "Дорожня грамота". З 15 по 21 листопада в Україні проводиться Глобальний тиждень безпеки дорожнього руху. Його мета- привернути увагу до збільшення кількості ДТП на дорогах України та кількість постраждалих.

14:23 18.11.2021

Міжнародний день толерантності у закладі

16 листопада відзначається Міжнародний день толерантності, запроваджений у зв’язку із ухваленням ЮНЕСКО у 1995 році Декларації принципів терпимості, в основу якої закладено положення, проголошені в Загальній декларації прав людини. Сьогодні кожен, хто бажав, міг залишити свої думки про толерантність та її значення в житті на символічному дереві у фойє школи. Соціальним педагогом закладу Ватаг Оленою серед учнів старших класів було проведено анкетування "Що для мене є гідність". Учні середньої ланки  розмальовували тематичні малюнки, пояснюючи сенс малюнку та його значення у нашому житті.

10:05 17.11.2021

"Ековектор» на сторожі чистого повітря

Новогродівський ОЗЗСО І-ІІІ ступенів № 7 долучився до Всеукраїнського проекту: «Єдиний в Україні екологічний чат-бот SaveEcoBot ». Його місія - покращити якість повітря в країнах, що розвиваються, шляхом підвищення рівня екологічної обізнаності громадян. У травні 2021 року учні 10-А класу, члени екологічного комітету «Ековектор» учнівського самоврядування, взяли участь та отримали перемогу в «Найбільшому уроці у світі з екології та кліматичних змін». Приз — набір для збирання станції моніторингу якості повітря. Зібрати прилад, підключити його та налаштувати учням допомогла вчителька хімії та біології, тьютор екологічного комітету, Юлія Авер’янова. За допомогою цього простого в користуванні приладу наша школа долучилась до збору даних у своєму населеному пункті для SaveEcoBot — єдиного в Україні екологічного чат-бота, який поєднує дані про забруднення, забруднювачів та інструменти захисту довкілля. Екологічний проєкт «Використання SaveEcoSensor для моніторингу стану якості повітря у місті Новогродівка» (автор Сапліна Кристіна) було представлено на ІІ (міському) етапі Всеукраїнської олімпіади з екології. Він отримав високу оцінку журі.

19:22 14.11.2021

Переможцю - принтер від Фокстроту!

Новогродівський ОЗЗСО І-ІІІ ступенів №7 отримав цінний подарунок – струйний кольоровий принтер EPSON від мережі «ФОКСТРОТ». У жовтні 2021 року наш заклад долучився до ІІ Міжнародного уроку доброти «Гуманне та відповідальне ставлення до тварин» (організатор БФ "Щаслива лапа") Головна умова для отримання призу - участь усіх класних колективів, їх у нас 21, та вчасне подання якісного фотозвіту організаторам. Учителі природничого циклу разом з класними керівниками провели уроки, присвячені Всесвітньому дню захисту тварин та отримали сертифікат.

19:19 14.11.2021

Енергозбереження - найдешевше і екологічно чисте джерело енергії

Міжнародний день енергозбереження відзначають щороку 11 листопада. Дата була заснована з ініціативи міжнародного шкільного проекту щодо використання ресурсів та енергії SPARE у 2008 році. У Новогродівському ОЗЗСО І-ІІІ ступенів № 7 з 8 по 12 листопада проходив Тиждень енергозбереження. Упродовж тижня учні школи мали можливість взяти участь у різноманітних активностях.

19:28 13.11.2021

Тиждень математики та інформатики розпочався!

8 листопада в нашому закладі розпочався Тиждень математики та інформатики. Сьогодні учні ознайомилися з планом заходів. Цікавим був перший день. Здобувачі освіти Новогродівського ОЗЗСО І-ІІІ ст. 7 в рамках Тижня математики та інформатики взяли участь у Міжнародному конкурсі з інформатики "Бобер-2021" (вчитель Полонська А.О., вчителі початкових класів Смолякова Л.Л., Соломенна Л.В., Задорожня О.В.). Учні виконували цікаві завдання, вирішували логічні завдання. У 5-х, 6-х, 7-х класах була проведена вчителем математики Тимощук Д. О.  математична гра "Сірники не іграшки". Учні 5-А , 6-Б, 7-Б класів розв'язували задачі та головоломки з сірниками.

19:13 08.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень