A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Новогродівський опорний заклад загальної середньої освіти І-ІII ступенів №7 Новогродівської міської ради Донецької області

Новини

Дата: від до Скинути

Звільнення від проходження ДПА учнів, які завершують здобуття початкової та базової загальної середньої освіти у 2021/2022 н.р.

Міністерство освіти і науки України 28 February, 18:14  Через ситуацію в Україні, яка потерпає від брутальної, відкритої та широкомасштабної агресії Російської Федерації, Міністр освіти і науки Сергій Шкарлет підписав наказ, яким звільнено від проходження Державної підсумкової атестації учнів, які завершують здобуття початкової та базової загальної середньої освіти у 2021/2022 навчальному році. “Такі дії вимушені, адже головне сьогодні – це збереження здоров’я та життя учасників освітнього процесу в умовах воєнного стану”, – зазначив Сергій Шкарлет.  #ЗагальнаСередняОсвіта #ДПА

14:41 01.03.2022

Увага! Оголошення!

Шановні батьки, учні! Згідно з рекомендацією відділу освіти, на виконання рішення педагогічної ради (протокол №13 від 25.02.2022), змінено терміни весняних канікул. Початок канікул 28.02.2022, закінчення - 11.03.2022. Бережіть себе та своїх рідних!!! 

17:18 25.02.2022

Вшанування пам'яті Героїв Небесної Сотні в закладі

 20 лютого Україна вшановує пам'ять усіх борців, що увійшли до Небесної Сотні. У синхронному режимі класні керівники опорного закладу провели виховні заходи, присвячені цій даті. А ще діти робили символічних янголят — згадку про душі загиблих.

18:40 18.02.2022

Увага!

Шановні учні та батьки! Новогродівський ОЗЗСО І-ІІІ ступенів 7 повідомляє про закінчення карантину 21.02.22р. Заняття в закладі розпочинаються з 22.02.22р. згідно розкладу.

10:55 18.02.2022

16 лютого - День єднання

З метою посилення консолідації українського суспільства, зміцнення його стійкості в умовах зростання гібридних загроз, інформаційно-пропагандистського, морально-психологічного тиску на суспільну свідомість, 16 лютого 2022 рокув Україні оголошено Днем єднання. Новогродівський опорний заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №7 долучився до заходів, що проводяться у День єднання по всій Україні.

13:17 16.02.2022

"Година безбар'єрності" в опорному закладі

Педагогічний колектив Новогродівського ОЗЗСО І-ІІІ ступенів №7 взяв участь у «Годині безбар'єрності». Чимало років безбар’єрність асоціювалася у багатьох людей лише з подоланням фізичних перешкод – облаштуванням пандусів і підіймачів. Насправді ж це поняття ширше і стосується, без перебільшення, кожного. Сьогодні ж, завдяки ініціативі першої леді України Олени Зеленської, прийняття Національної стратегії зі створення безбар’єрного простору в Україні об’єднало представників органів влади, експертного середовища та громадянського суспільства. Цей стратегічний документ визначив нові стандарти доступності та інклюзії, імплементуючи їх у державну політику.  Отримати нові та перевірити наявний рівень знань з цього питання вчителі змогли у рамках навчального відеокурсу «Безбар’єрна грамотність»на освітньому порталі «ДІЯ» .

10:15 15.02.2022

Вітаємо з перемогою юних науковців закладу!

13 лютого відбувся ІІ (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України. За результатами захисту юні науковці Новогродівського ОЗЗСО І-ІІІ ступенів №7 мають два призових місця: секція "Хімія" - Алєксєєнко Максим, учень 9-А класу (керівник Авер’янова Ю.Г), з темою " Перевірка електропровідності розчинів різних речовин за допомогою саморобного пристрою" - 2 місце; секція " Історія України" - Бичкова Софія, учениця 11-А класу (керівник Соколенко Ю.В.), з темою "Формування адміністративно-територіального поділу України у міжвоєнний період" - 3 місце.

12:33 14.02.2022

ЗМІ про ресурсну кімнату Реавіта

Видавництво "Україна молода" інформує громадськість про відкриття ресурсної кімнати в Новогродівському опорному закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №7

17:25 11.02.2022

Ми - за безпечний інтернет! #SaferInternetDay#

8 лютого 2022 року у світі відзначається День безпечного Інтернету (SaferInternetDay) під гаслом “Разом для найкращого Інтернету”. Сьогодні вчителі Новогродівського опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №7 долучилися до “Всеукраїнського онлайн-флешмобу освітян до Дня безпечного інтернету”, який відбувся в рамках співпраці GoogleУкраїна та Міністерства освіти і науки України. Вчителі переглянули трансляцію на сайті заходу та виконали цифрові вправи у віртуальних кімнатах GoogleforEducation.

17:26 08.02.2022

Для вчителів: Міжнародний форум «Трансформації в освіті: виклики і перспективи»

Видавництво «Ранок» разом з Університетом менеджменту освіти Національної академії педагогічних наук України проводить Міжнародний форум «Трансформації в освіті: виклики і перспективи». Форум передбачає обмін досвідом професійного співтовариства провідних українських і зарубіжних науковців, авторів навчально-методичних комплектів, керівників закладів загальної середньої освіти, методистів, учителів. Метою організаторів форуму є підтримка вчителів, надання йому впевненості, допомога у входженні в реформовану школу без зайвого занепокоєння і розчарувань. Форум відбудеться 3 лютого 2022 року о 15:00. Ознайомитися із секціями та тематикою, що буде на них обговорюватися, можна в Додатку 1. Реєстрація на форум за посиланням: https://forms.gle/6yGtrg3bpZht3BGV9 . Кожен учасник / кожна учасниця форуму отримає сертифікат.

09:14 03.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень