A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Новогродівський опорний заклад загальної середньої освіти І-ІII ступенів №7 Новогродівської міської ради Донецької області

Новини

Дата: від до Скинути

Обласна науково-практична конференція з міжнародною участю «Освіта Донеччини: історія, сьогодення та майбутнє» з нагоди 90-ї річниці заснування Донецької області

6 вересня 2022 року у дистанційному форматі проведено обласну науково-практичну конференцію з міжнародною участю «Освіта Донеччини: історія, сьогодення та майбутнє» з нагоди 90-ї річниці заснування Донецької області.  Новогродівський опорний заклад презентував свій досвід роботи з національно-патріотичного виховання. Говорили про челенджі та квести у виховній роботі, про те, як активізувати процеси національно-патріотичного виховання та формування особистості національно свідомого громадянина України в умовах сьогодення. Андрій Дубяга, завідувач відділу національного виховання Донецького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, відзначив актуальність, цікавість теми, а сам виступ назвав потужним і надихаючим. Маємо надію, що наш досвід стане в пригоді іншим закладам освіти .

17:24 06.09.2022

День Знань у закладі. Єдиний урок "Ми українці: честь і слава незламним"

Дитячий галас, урочистий одяг та веселий звук шкільного дзвоника - саме так ми звикли відзначати перший день осені. Через військову агресію свято першого дзвоника цьогоріч було, але зовсім інше. Наш заклад розпочав свою роботу в дистанційному режимі. Сьогодні 445 школярів, разом зі своїми класними керівниками, відправились у подорож країною знань.

18:02 01.09.2022

Засідання першої педагогічної ради нового 2022-2023 навчального року

30 серпня відбулось засідання першої педагогічної ради нового 2022-2023 навчального року. Під час засідання було обговорено та ухвалено низку важливих та необхідних рішень для організації якісної та ефективної роботи школи в дистанційному режимі в умовах військового стану.

19:10 30.08.2022

Державність- це МИ! 

28 липня ми відзначаємо День Української Державності — нове свято нашої держави, мета якого — утвердження понад тисячолітніх традицій українського державотворення, яке коріннями сягає часів заснування Києва. 

18:09 26.07.2022

Щодо профілактики гострих кишкових інфекцій та харчових отруєнь

ДЕРЖАВНА УСТАНОВА «ДОНЕЦЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР КОНТРОЛЮ ТА ПРОФІЛАКТИКИ ХВОРОБ МІНІСТЕРСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ»  та Селидівська філія ДУ «Донецький ОЦКПХ МОЗ України» в якості надання методичної допомоги надсилає Вам підготовлений матеріал (пам’ятку) для проведення санітарно-роз’яснювальної роботи серед населення області щодо профілактики гострих кишкових інфекцій та харчових отруєнь під час активних бойових дій в регіоні.

13:32 07.07.2022

Для випускників 9 класу

Для випускників 9 класу УВАГА! ЗДІЙСНЮЄТЬСЯ ДОДАТКОВИЙ НАБІР!!! Пропонуємо  випускникам вступити в професійну школу або технікум, отримати затребувані та перспективні професії, які гарантують працевлаштування або продовження навчання в Польщі та країнах Європи.

10:40 04.07.2022

У добру путь, Випускник-2022! 

У добру путь, Випускник-2022! Сьогодні, 28 червня 2022 року, впевнені у собі, розумні й креативні учні 11-А класу Новогродівського опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №7 отримали свідоцтва про повну загальну середню освіту.  З  успішним закінченням школи та вступом у доросле життя випускників привітали директор закладу Ольга Самоздра і класний керівник Наталя Чернова.  З посмішками на обличчях та сльозами на очах учні подякували адміністрації закладу, вчителям, своїм батькам.  Хай Вам щастить! У добру путь, Випускник-2022!

17:28 28.06.2022

Урочисте вручення свідоцтв про базову загальну середню освіту випускникам 9-х класів

Сьогодні у Новогродівському опорному закладі відбулось урочисте вручення свідоцтв про базову загальну середню освіту випускникам 9-А та 9-Б класів. На жаль не всі змогли бути присутніми на цьому заході.  Директор закладу Ольга Самоздра звернулась до випускників з вітальним словом, подякувала учнів за наполегливість у навчанні, ініціативність та активність у шкільному житті, батьків- за небайдужість до дітей та школи. Пані Ольга побажала тим, хто вирішив йти зі школи, успіхів, натхнення, залишатися вірними своїй мрії.  "До скорого побачення у рідній школі!"- сказала тим, хто вирішив йти у 10 клас.

16:52 28.06.2022

З Днем Конституції України!

Ухвалення народом свого найголовнішого закону знаменує народження вільної держави! Так нехай ця дата в календарі не стане для нас порожнім звуком і кожен з громадян з гідністю зможе сказати, що ми дійсно маємо ту країну, яку ми заслуговуємо, і ті закони, які прийняли самі. Нехай Україна залишається незалежною і могутньою. Нехай на жовтих полях встигає урожай радості, а блакитне небо ніколи не сховають ні дим, ні хмари гніву. Зі святом нас, українці, з Днем Конституції!

12:57 28.06.2022

До уваги випускників-2022! Яким буде тест НМТ?

Раніше ви мали можливість ознайомитися з інформацією про зміст, структуру й оцінювання кожного блоку НМТ. Уже сьогодні ви можете переглянути демонстраційний варіант національного мультипредметного тесту.

09:18 04.06.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень