A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Новогродівський опорний заклад загальної середньої освіти І-ІII ступенів №7 Новогродівської міської ради Донецької області

Новини

Дата: від до Скинути

Вітаємо з перемогою!

21 січня 2023 р. відбувся ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з історії. Опорний заклад представляла Задко Альона, учениця 8-А класу (вчитель - наставник Юлія Соколенко). За результатами конкурсних випробувань Альона здобула ІІ місце.  Варто зазначити, що 8 клас- це наймолодша вікова категорія, яка брала участь в обласному етапі олімпіади, тому можемо говорити про те, що дякуючи плідній співпраці вчитель-учень, маємо впевнений, успішний старт та нову зірочку на "інтелектуальному небосхилі" закладу.

14:09 28.01.2023

Перемоги юних науковців закладу

Відбувся І (міський) етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України. Новогродівський ОЗЗСО І-ІІІ ступенів №7 представляла Сапліна Крістіна, учениця 11 класу, з роботою на тему «Використання SaveEcoSensor (станції моніторингу якості повітря) для дослідження стану повітря у місті Новогродівка» (секція «Охорона довкілля та раціональне природокористування», науковий керівник Авер’янова Ю.Г.) Завдяки станції SaveEcoSensor мешканці міста Новогродівки стали частиною Всесвітньої мережі громадського моніторингу якості повітря, яка допомагає тисячам людей захистити себе. Крістіна продемонструвала, які є можливості, щоб знизити ризики перебування на забрудненому повітрі, виконуючи практичні рекомендації, розроблені за результатами моніторингу. Журі визнало роботу найкращою. Отримавши І місце, Крістіна буде представляти нашу громаду на обласному етапі конкурсу-захісту. Побажаємо їй успіхів!

17:47 27.01.2023

Назустріч Соборності

Державне свято День Соборності України відзначають щороку 22 січня. Цьогоріч цей день припадає на неділю.  Напередодні урочистого дня учні шостих класів Новогродівського опорного закладу зібрались разом, щоб створити символічне святкове панно-аплікацю.  Дитячі долоньки й серця синього та жовтого кольорів стали центральним наповненням композиції. Батьки допомогли та приготували для оздоблення панно яскраві саморобні квітки мальви. Не забули й про колоски пшениці — як символ багатства та родючості нашої неньки-України.  Оформлюючи панно, діти ділилися спогадами про те, які куточки України вони, хоч і вимушено, бо перебували в евакуації, побачили влітку 2022, чого цікавого дізналися про рідну країну та її історію. Також обговорили різноманітні вислови про Соборність: чому соборна, чому єдина, що таке злука, чому це так важливо саме зараз.

22:00 20.01.2023

Тиждень математики та інформатики в Новогродівському ОЗЗСО І-ІІІ ступенів №7

Цікаво та насичено пройшов з 16 січня до 20 січня 2023 року Тиждень математики та інформатики в Новогродівському ОЗЗСО І-ІІІ ступенів №7. Школярі разом із своїми вчителями взяли участь у заході «Година Коду» (3-ті класи), Всеукраїнському конкурсі «Не(шкільна математика» від проєкту На Урок (10-ті класи), веб-квесті «Цікава інформатика» (8-мі, 9-ті класи). Учні 5-тих класів створили анімовані комікси "Навіщо треба вивчати математику", "Інформатика - це цікаво", в інтелектуальному марафоні "Чи знаєш ти математику?", математичному турнірі "Найкмітливіші". Учителями були проведені нестандартні уроки. Учні 8-Б класу з учителем Світланою Корніловою на уроці-квесті з геометрії, подорожували слідами піфагорійців і розгадували різні таємниці. Діти, озброївшись лінійкою, олівцем, зошитом і гарним настроєм, переходили «міст ослів» і дізналися, чому «Піфагорові штанці рівні як не поверни».   Під час уроку учні 5-Б класу НУШ (учитель Любов Соломенна) були дуже активними та кмітливими. Розв'язували приклади на швидкість, вирішували задачі (логічні та стандартні), впорались із розв'язанням математичних кросвордів, анаграм, ребусів.  Учні 8 та 9 класів (вчитель Артем Старостін) під час уроків інформатики виконували різнорівневі завдання. За підсумками квесту школярі зробили висновок, що "Інформатика – це  цікаво!"  Учні 9-Б класу (учитель Світлана Корнілова) після вивчення теми "Правильні многокутники" змагалися, хто краще розв’язує геометричні головоломки з правильних многокутників.  Школярі зробили висновок, що математика та інформатика – це «тренажерні зали для мозку». А ще вивчати ці науки цікаво та весело! Більше матеріалу в групі Новогродівського ОЗЗСО І-ІІІ ступенів №7 на Фейсбуці >>>

19:34 20.01.2023

Уроки мінної безпеки з інспектором ДСНС

16 лютого до учнів 5 та 6 класів Новогродівського опорного закладу завітав на гостину провідний інспектор відділу організації профілактичної роботи Покровського районного управління Головного Управління ДСНС в Донецькій області, старший лейтенант служби цивільного захисту Сергій Сергєєв. Він провів для учнів захопливий оналйн-урок з мінної безпеки.  Говорили про види мін, їх дію, місця, де їх можна знайти найчастіше. Пан Сергій був приємно здивований, що учні вже багато знають про небезпеку у воєнний час. А ще він їх навчив чотирьох основних правил безпечної поведінки з незнайомими предметами:  1.Будь уважним!  2. Не підходь! 3. Не чіпай!  4. Телефонуй 101!

20:28 18.01.2023

Вітаємо переможців!

9 січня 2023 року в м. Новогродівка відбувся ІІ (міський) етап ХXІІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика. У ньому взяли участь 28 учнів 5-11 класів закладів освіти Новогродівської громади.  Вітаємо наших учнів з чудовими результатами! І місце - Сіродзітінов Ярослав (6-Акл.), Фастов Тимофій (7-Акл.), Задко Альона (8-Акл.), Маренін Олександр (9-А кл.).  ІІ - Розанова Є. (10-А кл.), ІІІ місце - Литвин І. (5-А кл.), Коптєв Т. (11-А кл.). Вітаємо переможців!

21:54 11.01.2023

Участь Новогродівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №7 у Всесвітньому Дні Гідності

П'ять років поспіль наш заклад бере участь у Всесвітньому Дні Гідності. Цьогоріч подія відбувалась із фокусом на стійкості у воєнні часи та з адаптацією до онлайну, уроки гідності провели 374 небайдужих освітян і долучили 41 154 учасницю й учасника із 345 закладів освіти, серед яких і Новогродівський ОЗЗСО І-ІІІ ступенів №7.  Наш фотозвіт та аплікаційна підсумкова форма була розглянута та схвалена організаторами.  Ми вже отримали сертифікати учасників , а до кінця січня 2023 року ще отримаємо свій пакуночок від команди Усесвітнього Дня Гідності в Україні та команди EdCamp.  Дякуємо всій нашій активній, ініціативній, шкільній родині за проведені заходи, за небайдужість до того, що ми пропонуємо, за бажання бути гідними не тільки в День Гідності, а й кожен день.  Усесвітній День Гідності в Україні проводиться увосьме.

12:07 02.01.2023

Підсумки першого семестру 2022-2023 навчального року

28 грудня 2022 року під головуванням директора закладу Самоздри О.В. відбулося планове засідання педагогічної ради в дистанційному форматі на платформі Google Meet. На засідання педради було запрошено начальника відділу освіти м. Новогродівка Борковець А.О. та директора ЦПРПП Новогродівської міської ради Рудько В.В.  До порядку денного увійшли питання щодо аналізу роботи закладу за І семестр 2022-2023 навчального року. 

12:02 02.01.2023

Нові перемоги юних інформатиків опорного закладу

На початку листопада учні Новогродівського ОЗЗСО І-ІІІ ступенів №7 взяли участь у Міжнародному конкурсі з інформатики "Бебрас". 41 юний шанувальник інформатики закладу розв'язував цікаві логічні задачі. Куратор конкурсу - Полонська А.О., вчитель інформатики.  Напередодні свят отримали результати: 16 - відмінних, 19 - добрих, 6 - сертифікатів учасників.  Конкурс проводиться щорічно у першу неділю листопада спільно з Міжнародною Спільнотою «Бобер» («International Beaver Community») з метою популяризації й поглиблення знань з інформатики, інформаційних та комп'ютерних технологій. Вперше проведено у 2008 році.

17:46 29.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень