A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Новогродівський опорний заклад загальної середньої освіти І-ІII ступенів №7 Новогродівської міської ради Донецької області

Новини

Дата: від до Скинути

Міжнародний конкурс з інформатики та комп'ютерного мислення "Бобер-2022"

Мета конкурсу - популяризація і поглиблення знань з інформатики, інформаційних та комп’ютерних технологій серед учнів, поширення та впровадження національних освітніх технологій за кордоном, аналізу та запровадження сучасних прогресивних освітніх зарубіжних технологій в Україні.

22:41 18.10.2022

Флешмоб «Героям країни – воїнам світла!»

З 10 по 14 жовтня у Новогродівському ОЗЗСО І-ІІІ ступенів № 7 проходив тематичний тиждень «Слава незламним захисникам!» предметів художньо-естетичного напрямку. Учні 5-11 класів активно долучилися до флешмоба «Героям країни – воїнам світла!» щодо створення патріотичних подарунків для наших мужніх,відважних захисників та захисниць України, які боронять нашу землю від російського ворога. Так, учні 5-6 класів з великою вдячністю виготовили патріотичні листівки «Тепло долонь і серця – захисникам України» з побажаннями корішого повернення додому живими та здоровими. Дівчата 7-11 класів, щоб висловити свою пошану та підтримку усім, хто зараз захищає їхнє життя, нашу рідну Україну, власноруч створили патріотичні сувеніри, обереги, браслети, які обов’язково подарують військовим у місті, де вони зараз перебувають.

16:51 15.10.2022

Урок «Захист України. Основи медичних знань»

12.10.2022 року у рамках предметного тематичного тижня «Слава незламним захисникам!» на уроці «Захист України. Основи медичних знань», учитель Колосовська Н.А., учениці 11-А, 11-Б класів ознайомилися з історіями героїчних захисниць України, провели диспут щодо ролі жінок у війні 2022 на території нашої країни.

13:27 13.10.2022

Забуттю не підлягає!

Національно-патріотичне виховання підростаючого покоління сьогодні є центром виховної роботи в закладі освіти. Ми маємо власним прикладом, використовуючи досвід поколінь українців сформувати у дітей чітку позицію громадянина України, національну самосвідомість, сприяти ідентифікації себе як частини української нації - мирної, волелюбної, незламної, дружньої до інших народів.  На цьому тижні в закладі проведені заходи, присвячені трагічній сторінці в історії нашої країни- річниці пам'яті жертв у Бабиному Яру.  Ми маємо і повинні про це говорити, показувати, формувати у дітей розуміння того, що життя людини - найвища цінність. Що до якої б нації ми б не належали - ми всі маємо рівні права на волевиявлення, збереження національних традицій, цінностей, символів.

16:23 30.09.2022

Перелік закладів загальної середньої освіти Донецької області, які забезпечать здобуття освіти учнями з тимчасово окупованих територій

ДОНЕЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ ДЕПАРТАМЕНТ ОСВІТИ І НАУКИ НАКАЗ від 12 вересня 2022 року Краматорськ №96/163-22-ОД Про затвердження переліку закладів загальної середньої освіти, які забезпечать здобуття освіти учнями з тимчасово окупованих територій

13:46 21.09.2022

Мінна безпека

Життя людини - найвища цінність. Це закріплено у Конституції України. Навчити наших учнів елементарним правилам безпеки під час війни- одне з завдань школи. Формуванню навичок правильного поводження з вибухонебезпечними предметами були присвячені години класного керівника на цьому тижні. Форми і методи класні керівники для цього обрали різні: вікторини, слідчі дії разом з найпопулярнішим собакою - розмінувальником Патроном, навчальні відео за участю відомих людей.

16:39 17.09.2022

Вебплатформа «Всеукраїнська школа онлайн»

Донецький обласний інститут післядипломної педагогічної освіти інформує про можливість використання вебплатформи «Всеукраїнська школа онлайн» для організації дистанційного та змішаного навчання. Наразі в ній розміщені курси, що містять уроки для 5-11 класів. Урок складається із відео, конспекту з основними питаннями теорії, завданнями, схемами і картами, тестових завдань для самоперевірки. Кожна тема закінчується підсумковим тестом.  

16:55 16.09.2022

Вітаємо з призовим місцем у Міжнародному конкурсі читців "Creativ Olimp"

Вітаємо з призовим ІІІ місцем у Міжнародному конкурсі читців " Creativ  Olimp" ученицю 3-А класу Слободянюк Поліну. Вірш, який вона представила на розсуд журі, був присвячений подіям у нашій країні сьогодні - війні за свободу, волю і незалежність нашого народу.  Бажаємо творчих успіхів, натхнення, підкорення нових висот. Пишаємось. Кожен виборює перемогу на своєму фронті.

21:15 15.09.2022

Інформаційно-просвітницькі заходи в закладі

З 5 по 9 вересня в Новогродівському ОЗЗСО І-ІІІ ступенів №7 в дистанційному режимі проведено інформаційно-просвітницькі заходи з питань пожежної безпеки, запобігання ризикам, пов'язаним з виявленням вибухонебезпечних предметів, вивчення правил поводження з такими предметами, вивчення дій у разі оголошення сигналу "Повітряна тривога", а також ознайомлення з новими сигналами тривоги. Заходами охоплені педагогічний колектив та обслуговуючий персонал закладу, учні та батьки.

13:45 10.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень