A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Новогродівський опорний заклад загальної середньої освіти І-ІII ступенів №7 Новогродівської міської ради Донецької області

Новини

Дата: від до Скинути

Вітаємо найкращих знавців української мови нашого закладу!

ІІІ обласний етап Всеукраїнських учнівських олімпіад завершився олімпіадою з української мови та літератури.  Ми не порушуємо цьогорічну традицію і не опускаємо планку перемог!  Вітаємо найкращих знавців мови нашого закладу - Розанову Єлизавету, ученицю 10-А класу (вчитель Прошакова О. В.) та учня 9-А класу Мареніна Олександра (вчитель Возняк Т.І), які вибороли почесні ІІІ місця.  Мова - це також зброя, і нею потрібно вміти користуватись правильно.

14:12 19.02.2023

День єднання України

Учні 11-А,11-Б, 10-А та 10- Б класів не просто говорили про єднання. На годинах спілкування разом з класними керівниками вони глибше розглядали передумови виникнення цього дня в календарі державних свят. Ті, хто народився вже у вільній Україні й не був під впливом довготривалого комуністичного режиму, здатні мислити гнучко, знаходити причинно-наслідкові зв'язки та моделювати майбутнє нашої країни в інтегрованому європейському просторі. Це також є єднанням - єднанням у прагненні відбудовувати нову, сучасну, правову державу, де народ дійсно буде основним носієм суверенітету.

15:10 18.02.2023

Участь учнів закладу в акції «Яким я бачу майбутнє України після Перемоги»

Державна служба якості освіти України започаткувала харитативну акцію «Яким я бачу майбутнє України після Перемоги». Метою цієї акції є подяка захисникам України та підтримка їхнього морально-психологічного стану в місцях проведення бойових дій.  Учні опорного закладу взяли участь в акції та направили свої роботи до центрального офісу служби.  Найактивнішими учасниками акції стали есеїсти 5-Б класу та юні художники 3-А та 7-Б класів.  Є роботи також і наших першачків, які беруть активну участь в усіх загальношкільних заходах.  Маємо надію і віру, що роботи наших учнів будуть як мотиватор для наших захисників у подальшій боротьбі та наближенні нашої перемоги. Роботи-учасниці акції "Яким я бачу майбутнє України після Перемоги" у фотоальбомі >>>

14:57 18.02.2023

День єднання України

Ранковими зустрічами єднання розпочали сьогодні наш навчальний день. Традиційний гімн та хвилина мовчання за загиблими оборонцями та визволителями рідної країни. Об'єднані однією думкою, однією мрією учні та вчителі нашого закладу висловлювали слова щирої дяки та захоплення тими, хто упродовж століть виборював мирне життя, свободу та волю. Більше світлин і Фотоальбомі >>>

11:05 16.02.2023

Опорний заклад тримає високо планку досягнень і перемог!

І знову вітаємо, вітаємо, вітаємо! Це те, що наша дружна шкільна родина робить залюбки упродовж останніх тижнів. А що ж трапилось, спитаєте ви? А ось що - 05.02.22 відбувся ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з географії за 2022-2023 н.р., в якому учні 8-А класу нашого закладу Задко Альона та Барна Нікіта посіли почесні призові ІІІ місця. І це все стало можливим завдяки налагодженій співпраці з їх вчителем - наставником Тетяною Радченко. Вперед, нові Колумби й Магеллани!

18:09 15.02.2023

Участь у навчальному курсі для вчителів англійської мови "Навчання та викладання у важкі часи" в рамках Глобальної програми Британської Ради "Language for Resilience"

Навіть попри складні часи вчителі нашого закладу не припиняють навчатися та підвищувати свій рівень професійної майстерності. У м.Краків, Польща, з 6 по 9 лютого 2023 року Людмила Литвин, вчитель іноземних мов Новогродівського опорного закладу, проходила навчальний курс для вчителів англійської мови "Навчання та викладання у важкі часи" в рамках Глобальної програми Британської Ради "Language for Resilience". Робоча мова курсу - англійська.  Варто зазначити, щоб потрапити на цей курс, Людмила Петрівна пройшла конкурсний відбір, під час якого показала високий рівень професійної майстерності та здатність до новацій та змін.  Вітаємо нашу шановну колегу та чекаємо на нові ідеї.

18:16 14.02.2023

День безпечного Інтернету-2023

7 лютого Новогродівський ОЗЗСО І-ІІІ ступенів №7 кожного року приєднується до відзначення Дня безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом “Разом для найкращого Інтернету”.  День безпечного Інтернету (SID/ДБІ) запровадили мережі Insafe та INHOPE за підтримки Європейської комісії для просування безпечного та позитивного використання цифрових технологій, особливо, дітьми й молоддю. Центр кращого Інтернету представляє Національний комітет Дня безпечного Інтернету в Україні.  Цей день проводиться з метою залучити до дій кожного та кожну, хто відіграє свою роль у створенні кращого Інтернету для всіх, зокрема, наймолодших користувачів.  Так, були проведені п’ятихвилинка «Я в Інтернеті», вікторини "Мій безпечний інтернет", години спілкування «Безпечний інтернет», «Інтернет – користь чи прихована небезпека», «Бути захищеним в інтернеті – це просто!»

11:20 11.02.2023

А ми продовжуємо підкорювати інтелектуальний Олімп!

Є нові перемоги, якими ми дуже пишаємося. Бо у нашому закладі освіти не тільки найгарніші і дівчата, і вчительки, а ще й найрозумніші!  Тож вітаємо команду юних біологінь, які вибороли призові місця у ІІІ обласному етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади: Розанову Єлизавету та Васьянову Вероніку (вчитель Юлія Авер'янова) з ІІ місцем, а Гімадуліну Альбіну, ученицю 8-А класу (вчитель Юлія Селюта) - з ІІІ місцем. Також маємо привід, щоб привітати і команду юних правознавців: Солоненко Анастасію, ученицю 10-А класу (вчитель Юлія Соколенко) та ученицю 11-А класу Сапліну Крістіну (вчитель Любов Гаврилова) із почесним ІІІ місцем. Нам є чим пишатися, нам є до чого прагнути, ми всіма силами та своїми справами допомагаємо нашим збройним силам наближати перемогу!

17:08 10.02.2023

Донецький державний університет внутрішніх справ запрошує до навчання

У п'ятницю 3 лютого Донецький державний університет внутрішніх справ провів онлайн зустріч із учнями 10, 11 класів Новогродівського ОЗЗСО І-ІІІ ступенів №7.  Представники вишу розповіли, які професії можна отримати в навчальному закладі, які умови вступу в 2023 році. Учні із інтересом ознайомилися з відеороликами про навчальний процес, про студентське життя, умови проживання студентів закладу.  На сайті здобувачі освіти можуть отримати інформацію про Донецький державний університет внутрішніх справ https://dnuvs.ukr.education/

16:12 06.02.2023

Перемоги юних винахідників та дослідників

31 січня 2023 року в режимі онлайн відбулась науково-практична конференція учнівської та студентської молоді «Біологічні дослідження та винахідництво». Організатори - Донецький обласний еколого-натуралістичний центр.  40 учасників з 12 територіальних громад Донецької області: Бахмутської, Білозерської, Гродівської, Костянтинівської, Краматорської, Лиманської, Мирноградської, Новогродівської, Покровської, Слов’янської, Торецької, Удачненської - представили на розсуд журі свої роботи в таких секціях: «Юний дослідник», «Юні ботаніки та рослинники», «Енергія і середовище», «Юні зоологи і тваринники», «Винахідницькі та раціоналізаторські проєкти еколого-натуралістичного напряму», «Екологія та здоров’я».  Новогродівський ОЗЗСО І-ІІІ ступенів №7 вже традиційно бере участь у цьому заході. Маємо переможців у секції «Винахідницькі та раціоналізаторські проєкти еколого-натуралістичного напряму» - 2 місце Алексєєнко Максим, учень 10 класу (науковий керівник Авер’янова Ю.Г.) з роботою «Перевірка електропровідності розчинів різних речовин за допомогою саморобного приладу». У секції «Юний дослідник» - 1 місце Петренко Аліса, учениця 5 класу (керівник Селюта Ю.С.) з роботою «Особливості перебігу фотосинтезу в рослинах».

14:53 06.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень