A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Новогродівський опорний заклад загальної середньої освіти І-ІII ступенів №7 Новогродівської міської ради Донецької області

Новини

Дата: від до Скинути

УВАГА! ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ!

Шановні здобувачі освіти та їхні батьки!!! У зв'язку зі збільшенням випадків поранення дітей, через застосування касетних снарядів, в місцях масового відпочинку мешканців громад, нагадуємо про заборону відвідування водоймищ та інших місць відпочинку.  

17:06 25.07.2023

Доброї дороги, випускник-2023!

Останні хвилини і кожен піде… Урочисте вручення свідоцтв про повну загальну середню освіту відбулось цього літнього, теплого, хвилюючого ранку в Новогродівському ОЗЗСО І-ІІІ ступенів №7.  Захід розпочали з Державного Гімну та хвилини мовчання на знак тих, хто сьогодні робить усе, щоб ми мали змогу зустрічати ранки, планувати наше життя, бути поряд з рідними. Директор закладу Ольга Самоздра подякувала вчителям, випускникам та батькам за співпрацю, силу духу та стійкість у ці нелегкі часи. Зі словами вітання до присутніх звернулись класні керівники 11-А та 11-Б класів Юлія Авер'янова та Ляна Джебженяк. Вони побажали випускникам сміливо прямувати по життю, опанувати омріяну професію та реалізуватися, але ніколи не забувати про те, що найголовніше - завжди залишатися людиною. Золотою медаллю за високі досягнекння у навчанні нагороджений учень 11-А класу Коптєв Тимофій. Шевченко Валерія отримала похвальний лист за відмінні результати у навчанні.  Подяками адміністрації закладу відзначені батьки випускників.  Слова глибокої шани та щирої вдячності лунали на адресу всього колективу закладу від випускників та їх батьків.  ​Ми бажаємо всім нашим учням, які вже завтра підуть у доросле життя, світлої та рівної життєвої дороги, добрих людей та вірних друзів поруч, віри у свою країну та бажання зробити усе, щоб з кожним днем наша Україна ставала кращою. Бо саме сьогоднішній молоді жити в ній та розбудовувати її.

17:10 16.06.2023

Міжнародний день захисту дітей у закладі

1 червня, у дворі нашої школи проходила розважальна програма, присвячена Міжнародному дню захисту дітей.  Участь у святі взяли учні 1-А і 4-Б класів. Святковим привітанням директор школи Ольга Самоздра відкрила святкову програму.  А класні керівники Людмила Смолякова таЛілія Головко приготували для дітей загадки-добавлянки, руханки, змагання, веселі ігри, святкову лотерею, чарівний говірливий капелюх, сувенірчики, нагороди, смаколики, малювання крейдочками на асфальті, морозиво, фотографування. Усі весело та неперевершено провели час. Малята і їх батьки розважилися, спілкувалися. Сьогодні нам дуже потрібно хоч трошки відірватися від нинішніх подій і поринути в чарівний світ дитинства.

21:26 14.06.2023

Урочисте вручення свідоцтв про базову загальну середню освіту

13 червня 2023 р. у Новогродівському ОЗЗСО І-ІІІ ступенів №7 відбулось урочисте вручення свідоцтв про базову загальну середню освіту учням 9-х класів.  Захід розпочався з урочистого виконання Державного Гімну та вшанування загиблих воїнів.  Зі словами привітання та побажання до учнів звернулась директор школи Ольга САМОЗДРА та класні керівники 9-А та 9-Б класів: Любов Гаврилова та Наталя Іванова.  Діти, у свою чергу, висловили щиру вдячність педагогам та своїм батькам, які були і є для них підтримкою та опорою у ці нелегкі роки навчання.  Бажаємо нашим учням зробити правильний вибір. Успіхів тим, хто планує вступати до закладів професійної освіти. Ну а тих, хто вирішив йти до 10 класу, ми радо зустрінемо 1 вересня. Маємо надію, що в стінах рідної школи, яка дуже сумує за своїми учнями.

21:15 13.06.2023

Участь закладу у Всеукраїнській онлайн-руханці та національного рекорду

Новогродівський опорний заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №7 учасник наймасштабнішої Всеукраїнської онлайн-руханки та національного рекорду. Куратор в закладі - Джебженяк Ляна, вчителька фізичної культури.

21:24 06.06.2023

День вшанування пам'яті дітей, які загинули внаслідок російської агресії

Запрошуємо відвідати віртуальний меморіал «Маленькі янголи» 4 червня ми будемо відзначати скорботний день – День пам'яті дітей, загиблих в результаті російської збройної агресії проти України. До цього дня Донецька обласна Мала академія наук створила віртуальний меморіал «Маленькі янголи», який містить інформацію про 76 загиблих дітей Донеччини: https://sites.google.com/view/deceased-children/04_06_23  Ми розуміємо, що маленьких безвинних жертв набагато більше. Станом на 2021 рік, коли Верховна Рада України ухвалила постанову про відзначення цієї пам’ятної дати, тільки за офіційними даними на території Донецької та Луганської областей з 2014 року загинуло 240 дітей, 56 – пропали безвісти.  За даними Офісу Генерального прокурора України станом на ранок 6 травня 2023 року внаслідок російської повномасштабної збройної агресії у 2022-2023 рр. постраждало понад 1444 дитини, зокрема загинуло 480 дітей, отримали поранення різного ступеню тяжкості 964 дитини. отримали поранення різного ступеню тяжкості. Найбільше дітей - 455 осіб - постраждало в Донецькій області.

17:09 04.06.2023

4 червня- День вшанування пам'яті дітей, які загинули внаслідок збройної агресії Російської Федерації проти Україн

У неділю, 4 червня - День вшанування пам'яті дітей, які загинули внаслідок збройної агресії Російської Федерації проти України — державний пам'ятний день в Україні, що відзначається щороку 4 червня та був запроваджений для ушанування пам'яті дітей, що загинули внаслідок російсько-української війни з 2014 року рішенням Верховної Ради України від 1 червня 2021 року.  Учні Новогродівський опорний заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №7 провели мистецьку акцію « Діти проти війни!» Більше малюнків у Фотоальбомі >>> Упродовж 1-4 червня ми будемо публікувати малюнки учасників акції. Це роботи учениць 6-Б класу Аліни та Анастасії Чернокнижних. #ДітиПротиВійни!#

13:39 01.06.2023

Виховна година навчального року про правила безпечної поведінки під час літніх канікул

Остання виховна година навчального року була присвячена правилам безпечної поведінки під час літніх канікул.  Обговорили наступні теми:  1.Правила поведінки у випадку надзвичайних ситуацій, сигналу «Повітряна тривога», правила поводження з вибухонебезпечними та підозрілими предметами.  2. Правила пожежної безпеки, електробезпеки, безпеки дорожнього руху, попередження травмування на об’єктах залізничної інфраструктури, правила поводження на річках і водоймах.  3. Профілактика шлунково-кишкових захворювань, правила поведінки в громадських місцях, поводження з незнайомими людьми та предметами, користування громадським транспортом. 4. Правила поведінки в умовах підвищення температури повітря, попередження випадків перегрівання на сонці, правила надання домедичної допомоги постраждалим внаслідок нещасних випадків, запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19. 5. Небезпека відвідування лісових масивів та територій, які можуть бути замінованими або наближені до районів бойових дій.

18:51 31.05.2023

Свято Останнього дзвоника

Світлини у Фотоальбомі "Свято Останнього дзвоника-2023">>> 31 травня в Новогродівському ОЗЗСО І-ІІІ ступенів №7 пролунав останній дзвоник. 

17:23 31.05.2023

Відкритий онлайн-урок з теми: «Безпека користування соціальними мережами»

Учні Новогродівського ОЗЗСО І-ІІІ ступенів №7 сьогодні долучились до відкритого онлайн уроку з теми: «Безпека користування соціальними мережами» для учнів 5-7 класів закладів загальної середньої освіти області за участю голови облдержадміністрації, начальника обласної військової адміністрації Павла КИРИЛЕНКА.

13:25 30.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень