A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Новогродівський опорний заклад загальної середньої освіти І-ІII ступенів №7 Новогродівської міської ради Донецької області

Новини

Дата: від до Скинути

IV Міжнародний урок доброти

 Новогродівський опорний заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №7 за доброю традицією вже вкотре долучився до проведення IV Міжнародного уроку доброти. Більше світлин у Фотоальбомі >>>

18:47 06.10.2023

УВАГА! УВАГА!

Запрошуємо всіх небайдужих долучитись 4-11 жовтня 2023 року до улюбленого та очікуваного всіма педагогами та учнями Міжнародного уроку доброти (Відповідальні Аверянова Ю.Г., Селюта Ю.С, Іванова Н.Ю та комітет "Ековектор") А з 4 по 25 жовтня в Новогродівському ОЗЗСО І-ІІІ ступенів №7 також оголошено акцію "Нагодуй тваринку" - збір кормів для зоопарку (відповідальна Смолякова Л.Л. та волонтерський комітет "Добре серце") А ще запрошуємо до участі в онлайн-вернісажі "Мій домашній улюбленець". Від вас - фото з домашнім улюбленцем, від нас подяка за найкраще фото! (фото надсилаємо Соломенній Л.В. до інформаційного комітету "Time for 7")

11:00 03.10.2023

Інформаційна кампанія з профілактики тютюнопаління стартувала у закладі

2 жовтня в Новогродівський опорний заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №7 стартувала інформаційна кампанія з профілактики тютюнопаління серед здобувачів освіти 9-11 класів.  Вона триватиме до кінця грудня і має на меті покращення інформування учнів про ризики і шкідливі наслідки для здоров’я людини куріння тютюнових виробів, кальянів.  Ініціатор - Міністерство охорони здоров’я України.

19:15 02.10.2023

Всесвітній день прибирання (World Cleanup Day)

Сьогодні педагогічний та учнівський колективи Новогродівського ОЗЗСО І-ІІІ ступенів №7 долучаються до глобальної ініціативи- Всесвітнього дня прибирання.  Всесвітній день прибирання (World Cleanup Day), що відзначається щороку в третю суботу вересня, – це глобальна подія, що об’єднала навколо себе мешканців різних країн світу з метою прибирання планети від сміття. Мета акції – привернути увагу на проблему відходів, у тому числі сміття на воді.  В умовах війни та враховуючи безпекові ситуацію, ми не могли залучати дітей до прибирання території закладу, тому упродовж двох тижнів діти та вчителі брали активну участь у цифровому прибиранні. Воно полягає у звільненні простору для зберігання інформації від цифрового сміття. Загалом нам вдалося очистити 109,25 ГБ . Результат зафіксовано та передано організаторам ініціативи.  Найактивнішими виявились учні 5-А та 5-Б класів , які очистили 33ГБ та 22,5 ГБ відповідно. Також дуже активними були учні 4- А, 6-А,6-Б,7-Б та 11-Б класів.  Почни прибирання з себе.

16:39 15.09.2023

Старт виборчої кампанії на посаду Голови шкільного учнівського самоврядування

Новогродівський ОЗЗСО І-ІІІ ступенів №7 вітає всіх з Міжнародним днем демократії!  Для нашого закладу це не пусте слово, бо з 2016 року пліч-о-пліч з педагогами та батьками активно діє шкільне учнівське самоврядування "МІКС". Їх голос та думка обов'язково враховуються під час прийняття важливих рішень.  І є символічним, що саме сьогодні ми оголошуємо старт виборчої кампанії на посаду Голови шкільного учнівського самоврядування.

15:43 15.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень