A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Новогродівський опорний заклад загальної середньої освіти І-ІII ступенів №7 Новогродівської міської ради Донецької області

Новини

Дата: від до Скинути

Перемога у ІІІ (обласному) етапі Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

Новогродівський ОЗЗСО І-ІІІ ступенів №7 вітає з перемогою у ІІІ (обласному) етапі Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка ученицю 9-Б класу Розанову Єлизавету та її педагога-наставника Прошакову Олену Володимирівну.  Бажаємо вдалого виступу у IV (фінальному) етапі конкурсу, який відбудеться 5 лютого 2022 року у місті Слов'янськ.

16:14 01.02.2022

Вітаємо наших переможців!

З метою духовного, творчого, інтелектуального розвитку учнівської молоді, залучення їх до науково-дослідницької та експериментальної роботи в січні 2022 року було проведено І етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів шкільних наукових відділень МАН.

19:59 27.01.2022

Ми - амбосадори добра!

Вітаємо усю педагогічну та учнівську спільноту нашого закладу. Ми - частина глобальної міжнародної ініціативи, спільноти відповідального вчительства. Заходи, які були організовані у нашому закладі в рамках великого марафону Global Dignity до Дня Гідності та Свободи - Global Dignity Day, Всеукраїнського тижня права, #ЩедрийВівторокДіти #GivingTuesday#, #МрафонНаписанняЛистів#, Дня толерантності, Тижня безпеки дітей в інтернеті, Тижня доброчесності дозволили нам стати частиною міжнародної спільноти активних громадян, що цінують гідність та прагнуть змін!

10:39 26.01.2022

Соборність=єдність

103 роки тому у золотоверхому Києві біля собору Софії Київської було ухвалено Акт Злуки.  «Однині воєдино зливаються століттями одірвані одна від одної частини єдиної України… Здійснились віковічні мрії, якими жили і за які умирали кращі сини України. Однині є єдина незалежна Українська Народна Республіка».  Сьогодні ми згадуємо ці події і говоримо про єдність і неподільність самостійної , незалежної неньки України.  Тому цей навчальний день розпочався із спільного виконання Гімну України.  Упрожовд дня проведено низку різноманітних заходів. оформлено тематичні куточки на всіх поверхах школи та в класних кімнатах, проведено виставку малюнків. Фіналом дня стало проведення Єдиної години спілкування «В єдності – сила народу!»

18:28 21.01.2022

Батькам випускників

Повідомляємо, що 28.12.2021 року на Youtube каналі ДРЦОЯО розміщено відеоролик "Поради батькам", який обов'язково стане у пригоді. Нагадуємо, що 05.01.2022р. розпочнеться реєстрація на Пробне ЗНО. Як правильно зареєструватися, зможете дізнатися, переглянувши відповідний ролик на нашому Youtube каналі.

11:06 29.12.2021

Годівнички для птахів

Прийшла справжня зима. Найважче в цей час доводиться вуличним тваринам та птахам. Корм для кішок та собак ми збирали в рамках ЩедрийВівторокДіти. Сьогодні вирішили допомогти і птахам. Тепер у парку біля школи на деревах розвішані годівнички з кормом. Частину годівниць розмістимо на території школи.

17:57 24.12.2021

Цікаві заняття у 1-Б класі

Відсьогодні навчання учнів 1-Б класу відбувається за допомогою планшетів-нетбуків. Такі заняття викликають інтерес, допомагають дітям швидше засвоїти новий матеріал. Здобувачі освіти розвивають логіку, уяву, увагу, креативне мислення та пам'ять. Малечі дуже сподобалися такі заняття. А попереду ще дуже багато цікавих і захопливих уроків з використанням нової сучасної навчальної техніки.

17:38 24.12.2021

Засідання шкільного євроклубу «YES»

Напередодні зимових канікул шкільний євроклуб «YES» Новогродівського ОЗЗСО І-ІІІ ступенів №7 провів чергове засідання та запросив на цю зустріч вчителів іноземних мов, адміністрацію школи. Серед присутніх учнів зібрались найактивніші учасники олімпіад, переможці конкурсів з англійської мови.  У неформальній обстановці пройшла бесіда між дорослими та дітьми, обговорювались досягнення та майбутні плани щодо успішного опанування іноземними мовами, участі у міжнародних програмах, Всеукраїнських проєктах тощо. Євроклубівці радо ділились своїм досвідом, розповідали, які конкурси найбільше сподобались. Обговорювали, як треба готуватись, на що звертати увагу для перемоги у різноманітних заходах. Сьогодні наші діти спілкуються онлайн з американськими однолітками за допомогою участі у міжнародній програмі «ENGin». Залучення євроклубівців до міжнародної програми «FLEX» дає шанс молоді потрапити за кордон для продовження свого навчання. Щорічна участь в обласному конкурсі з іноземних мов «Поетичні обрії» допомагає учням розкривати свої творчі таланти. Це позбавляє українських школярів мовного психологічного бар’єру, надає досвід, розвиває практичні навички щодо володіння іноземними мовами.  За активну участь дітей та вчителів у заходах з іноземних мов директорка Новогродівського ОЗЗСО І-ІІІ ступенів №7 Самоздра Ольга Вікторівна висловила кожному подяку, підтримала добрим словом та запропонувала частіше збиратись разом у позаурочний час. Бо саме такі партнерські, дружні стосунки цінуються сьогодні дітьми, батьками та освітянами, адже вони допомагають мотивувати молодь до навчання, шукати свій шлях у житті!

16:55 24.12.2021

До уваги випускників

В розділі Для випускників >>>  учні 11 класу можут ознайомитися з Путівником учасника ЗНО-2022 >>>

14:17 21.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень