A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Новогродівський опорний заклад загальної середньої освіти І-ІII ступенів №7 Новогродівської міської ради Донецької області

Новини

Дата: від до Скинути

Увага! Важлива інформація!

На сайті закладу в розділі Інформація щодо адекватного та своєчасного реагування на кібератаки на об’єкти критичної інфраструктури України >>> викладена важлива інформація 

11:15 12.05.2022

До учнів, батьків і вчителів! Долучайтеся до відкритого освітнього марафону «Навчання і розвиток в умовах війни. Разом до перемоги!»

Донецький обласний інституту післядипломної педагогічної освіти інформує, що ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України запрошує учнів старших класів, випускників минулих років, майбутніх студентів, батьків, освітян долучитися до відкритого освітнього марафону «Навчання і розвиток в умовах війни. Разом до перемоги!». Тривалість заходу з 26 квітня по 27 травня 2022 року.

12:31 09.05.2022

Навчальні посібники у вигляді коміксів для дітей «Мінна безпека не без ПЕКа» та «Безпечний Пекосвіт»

Навчальні посібники у вигляді коміксів для дітей «Мінна безпека не без ПЕКа» та «Безпечний Пекосвіт», розміщено в мережі Інтернет для безкоштовного завантаження за посиланнями: https://www.ranok.com.ua/info-prazdnichnye-raskraski-kniga-3-snegurochka-5640.html та https://www.ranok.com.ua/info-bezpechniy-pekosvit-34684.html відповідно.

09:41 06.05.2022

Всеукраїнські дні відкритих дверей та Ярмарок сучасних професій

ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України спільно з ТОВ «Видавництво Ранок» запрошують учнів старших класів, випускників минулих років, майбутніх студентів, батьків, освітян долучитися до Всеукраїнських днів відкритих дверей та Ярмарок сучасних професій.   Повідомляємо Вам, що ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України спільно з ТОВ «Видавництво Ранок» запрошують учнів старших класів, випускників минулих років, майбутніх студентів, батьків, освітян долучитися до Всеукраїнських днів відкритих дверей та Ярмарок сучасних професій.

17:28 04.05.2022

Іншої землі у нас не буде, нам потрібно нашу зберегти!

Вас вітає педагог-організатор Валентина Масло та шкільне учнівське самоврядування "МІКС" .Ми  продовжуємо свою онлайн-роботу відповідно до  плану заходів. Бережіть себе! Чекаємо на  скорішу зустріч з вами у нашому улюбленому сучасному закладі!

10:52 29.04.2022

Дорога шкільна родино!

Саме зараз на рідному шкільному подвір'ї розквітли ті цибулини, які ми з вами висаджували восени в рамках реалізації шкільного проєкту «Від краси душі до краси довкілля».

19:04 27.04.2022

До уваги випускників 11 класів

Рішенням Верховної Ради 24 березня скасовано ДПА в 2022 р. для учнів 11 класу. Усе про національний мультипредметний тест: відповідаємо на найгарячіші запитання https://naurok.ua/student/blog/use-pro-nacionalniy-multipredmetniy-test-vidpovidaemo-na-naygaryachishi-zapitannya

09:02 09.04.2022

Дорогі наші освітяни, майбутні випускники шкіл! Випускники минулих років!

Настав важкий час для нас, нашої молоді, нашого майбутнього. Ми подолаємо ворога! Ми переможемо! Життя знову засяє, ми відбудуємо наші міста і піднімемо рідну Україну. Для розвитку нашої країни необхідні будуть фахівці, освічені люди, люди з національно-патріотичними цінностями і європейським баченням майбутнього.

11:06 07.04.2022

Створено Дитяче онлайн-радіо "Паляниця"

За підтримки Міністерства освіти і науки України Українським державним центром позашкільної освіти за сприяння Одеського обласного гуманітарного центру позашкільної освіти і виховання 20 березня 2022 року створено Дитяче онлайн-радіо "Паляниця" . Прослуховування ефіру відбувається через мережу Інтернет за посиланням https://palianitcia.radio12345.com/ . Режим роботи Дитячого радіо 24/7.

10:59 04.04.2022

Увага! Оголошення!

Шановні учні та батьки. 14 березня розпочинаємо навчання. Працюємо в дистанційному форматі. Уроки будуть проводитись згідно розкладу. Завдання будуть розміщені на блогах вчителів. 

13:18 10.03.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень