A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Новогродівський опорний заклад загальної середньої освіти І-ІII ступенів №7 Новогродівської міської ради Донецької області

Новини

Дата: від до Скинути

До Дня Конституції України

Google Сайт «28 червня – День Конституції України» (https://sites.google.com/view/vnv280620) та онлайн гра «Хто хоче стати мільйонером?» за матеріалами сайту (https://learningapps.org/watch?v=pmzmwkugk20)

13:04 29.06.2020

День Конституції України

У 1996 році Верховна Рада України, висловлюючи суверенну волю громадян нашої держави і спираючись на багатовікову історію українського державотворення, на світовий досвід, прийняла Основний Закон України — Конституцію, яка стала реальною і дієвою основою розбудови незалежної демократичної держави як повноправної учасниці світового співтовариства.

12:53 28.06.2020

Привітання з нагоди свята Останнього дзвоника

Дорогі  учні! Шановні вчителі та батьки! Щиро вітаю вас зі святом завершення навчального року – Останнім дзвоником! Уперше в нашій державі навчальний рік завершується без святкових урочистостей, без шкільного вальсу, без дружніх обіймів і загальних фотосесій, але все одно – радісно, з надіями та сподіваннями на найкраще. Цей рік був нелегкий, але завдяки спільній праці та розумінню ми змогли подолати труднощі, і з успіхом завершити навчальний рік дистанційно та зберегти своє здоров’я. Дорогі школярі, не маючи можливості бути поруч з вами, передаю вам святкову атмосферу цієї особливої події. Бажаю миру й добра, здоров’я та злагоди, щасливих миттєвостей і здійснення мрій. Гарного літнього відпочинку, сповненого яскравими враженнями! Для вас, випускники, відсьогодні залишаються позаду ваші шкільні роки – найбільш безтурботна та щаслива пора життя, сповнена мрій та сміливих планів. Ви вирушаєте у самостійне доросле життя. Нехай цей шлях буде щасливий, сповнений яскравими подіями й здобутками. Вірю, що ви реалізуєте власні здібності, таланти, побудуєте власну успішну долю, будете гідними творцями свого життя і справжніми патріотами своєї країни! Шановні випускники, бажаю  вам впевненості у власних силах, невичерпного завзяття та здійснення всіх ваших мрій! Глибоко вдячна педагогам і батькам. Ви вклали в дітей і знання, і душу, і серце, своєю любов’ю та невтомною працею допомогли пізнати захоплюючий шкільний світ. Ви стійко витримали випробування дистанційного навчання й успішно долаєте усі труднощі. Бажаю вам насамперед мудрості, терпіння і віри в наших дітей. Нехай останній дзвоник пролунає в кожному серці радісним настроєм, вірою в завтрашній день, надією життєвих гараздів та успіхів. Щастя всім, миру, добра, міцного здоров’я! Зі святом вас!

10:06 29.05.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень