A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Новогродівський опорний заклад загальної середньої освіти І-ІII ступенів №7 Новогродівської міської ради Донецької області

Шановні майбутні учасники ЗНО 2021!

Дата: 21.12.2020 07:55
Кількість переглядів: 112

Фото без опису Шановні майбутні учасники ЗНО 2021!
Зовнішнє незалежне оцінювання 2021 року має багато новацій.
Оскільки нововведення починаються вже на етапі реєстрації для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні, то важливо, щоб майбутні учасники були ознайомлені з особливостями реєстрації та проведення ЗНО 2021. Зокрема, у випадку неправильної реєстрації учасник може не отримати оцінки за 200-бальною шкалою або вибрати предмет, який не відповідає предмету для вступу до бажаного закладу вищої освіти.
Донецький регіональний центр оцінювання якості освіти щорічно проводить інформаційну компанію: записує відео з поясненнями, розміщує новини на своєму сайті, в соціальних мережах і месенджерах.

 

Але через незначну кількість переглядів інформаційних матеріалів, які розміщуються, складається враження, що більшість майбутніх учасників ЗНО або нічого не знають про роботу, яку ми проводимо, або сподіваються на вдачу. На жаль ми фізично не маємо можливості проконсультувати кожного особисто, тому закликаємо майбутніх учасників ознайомиться з вже підготовленими матеріалами на нашому сайті, у соціальних мережах Facebook, Instagram, Telegram або на YouTube.
Посилання на наші офіційні спільноти є на сайті: https://test.dn.ua/social/

Донецький регіональний центр оцінювання якості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень