A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Новогродівський опорний заклад загальної середньої освіти І-ІII ступенів №7 Новогродівської міської ради Донецької області

Учнівське самоврядування – це не наглядова структура, а спосіб організації життя колективу

Дата: 18.11.2021 19:15
Кількість переглядів: 63

Фото без описуОдним з базових принципів спільної з учнями діяльності в рамках управління життям, організації дозвілля чи просто проведення певних заходів є партнерське ставлення та відповідний тип спілкування, виконання спільних дій. 18 листопада відбулось засідання комітету дисципліни і порядку "Дозор" шкільного учнівського самоврядування "МІКС". Для участі в засіданні був запрошений Віталій Кущ, інспектор сектору ювенальної превенції відділу превенції Покровського відділу поліції ГУНП в Україні.

Лідери учнівського самоврядування та представники класних комітетів за круглим столом обговорили проблеми сучасних  підлітків, найпоширеніші  види правопорушень у підлітковому оточенні. Говорили про порушення дисципліни та правил внутрішнього розпорядку в школі, паління електронних цигарок, вживання енергетиків та слабоалкогольних напоїв та інші негативні прояви. Віталій Кущ ознайомив присутніх з нормативними документами про відповідальність за різні види правопорушень. Також звернув увагу учнів на те, що у всіх нас є не тільки права, а у  першу чергу - обов'язки!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень