A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Новогродівський опорний заклад загальної середньої освіти І-ІII ступенів №7 Новогродівської міської ради Донецької області

Перемога у ІІ (обласному) етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН

Дата: 21.02.2023 09:49
Кількість переглядів: 50

Увесь наш дружній колектив: учні+педагоги+батьки вітають ученицю 11-А класу Сапліну Крістіну та її наукового керівника Юлию Авер’янову з зайнятим І місцем у ІІ ( обласному ) етапі Всеукраїнського конкурсу- захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН. 
9.02.2023 року в межах проведення ІІ (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН відбулася наукова конференція в секціях "Екологія" й "Охорона довкілля та раціональне природокористування. На розгляд компетентного журі було представлено 7 цікавих наукових проєктів. 
Кращим проєктом у секції "Охорона довкілля та раціональне природокористування" визнано роботу Сапліної Крістіни ("Використання SaveEcoSensor (станції моніторингу якості повітря) для дослідження стану повітря у місті Новогродівка). 
Але вся ця робота була б марна без підтримки Новогродівського міського голови Олександра Шевченка. Бо саме в день захисту весь Покровський район був з самого ранку без інтернету та світла. Олександр Миколайович допоміг організувати технічну сторону захисту науково-дослідної роботи. Дякуємо за небайдужість, підтримку обдарованої молоді та швидке реагування на нагальні потреби закладу освіти.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень