A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Новогродівський опорний заклад загальної середньої освіти І-ІII ступенів №7 Новогродівської міської ради Донецької області

Доброї дороги, випускник-2023!

Дата: 16.06.2023 17:10
Кількість переглядів: 44

Останні хвилини і кожен піде…
Урочисте вручення свідоцтв про повну загальну середню освіту відбулось цього літнього, теплого, хвилюючого ранку в Новогродівському ОЗЗСО І-ІІІ ступенів №7. 
Захід розпочали з Державного Гімну та хвилини мовчання на знак тих, хто сьогодні робить усе, щоб ми мали змогу зустрічати ранки, планувати наше життя, бути поряд з рідними.
Директор закладу Ольга Самоздра подякувала вчителям, випускникам та батькам за співпрацю, силу духу та стійкість у ці нелегкі часи. Зі словами вітання до присутніх звернулись класні керівники 11-А та 11-Б класів Юлія Авер'янова та Ляна Джебженяк. Вони побажали випускникам сміливо прямувати по життю, опанувати омріяну професію та реалізуватися, але ніколи не забувати про те, що найголовніше - завжди залишатися людиною.

Золотою медаллю за високі досягнекння у навчанні нагороджений учень 11-А класу Коптєв Тимофій. Шевченко Валерія отримала похвальний лист за відмінні результати у навчанні. 
Подяками адміністрації закладу відзначені батьки випускників. 
Слова глибокої шани та щирої вдячності лунали на адресу всього колективу закладу від випускників та їх батьків. 
​Ми бажаємо всім нашим учням, які вже завтра підуть у доросле життя, світлої та рівної життєвої дороги, добрих людей та вірних друзів поруч, віри у свою країну та бажання зробити усе, щоб з кожним днем наша Україна ставала кращою. Бо саме сьогоднішній молоді жити в ній та розбудовувати її.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень