A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Новогродівський опорний заклад загальної середньої освіти І-ІII ступенів №7 Новогродівської міської ради Донецької області

Напередодні 14 жовтня у Новогродівському ОЗЗСО І-ІІІ ступенів №7

Дата: 14.10.2021 11:13
Кількість переглядів: 81

Фото без опису14 жовтня Україна відзначатиме три свята - Покрови Пресвятої Богородиці, День захисників та захисниць України та День українського козацтва. Напередодні цих свят, 13 жовтня, в Новогродівському ОЗЗСО І-ІІІ ступенів №7 видався насичений, але цікавий та захоплюючий день.

Саме сьогодні відбулась урочиста посвята в козачата учнів 2-А та 2-Б класів, з класів яких утворилися нові козацькі коші. Святкові урочистості відбулися також і в інших кошах початкової ланки. Всі перерви у початковій ланці були проведені у вигляді спортивних козацьких розваг.

В 5-11 класах проведено єдину виховну годину, присвячену захисникам та захисниця сучасної України, історії козацтва.  Учні 9-Б класу взяли участь у Всеукраїнському онлайн конкурсі "Захисники та захисниці України" від онлайн проекту "На урок".

Закінчився день запеклими військово-патріотичними спортивними змаганнями серед 9-10 класів. У спритності, силі та кмітливості змагались команди "Вершники" та  "Соколи". За результатами запеклих та цікавих змагань перемогли "Соколи".

Учні школи впродовж тижня брали участь в акції "Привітай захисників". Сьогодні привітання були вручені гостям наших святкових заходів, які подякували учням та побажали їм миру та спокою на рідній землі, запевнили, що вони все роблять для цього.

Окрема подяка Шилінцеву Олегу Миколайовичу, старшому прапорщику запасу, прикордоннику, який разом з нами сьогодні провів цей день і був активним учасником всіх святкових заходів.

Фото без описуФото без опису Більше світлин у Фотоальбомі >>>


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень