A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Новогродівський опорний заклад загальної середньої освіти І-ІII ступенів №7 Новогродівської міської ради Донецької області

До уваги випускників 11 класу

Дата: 19.05.2022 12:45
Кількість переглядів: 62

Фото без описуДепартамент освіти і науки облдержадміністрації інформує, що згідно з листом Донецького регіонального центру оцінювання якості освіти від 16.05.2022№04/01-155 на сьогодні всі потенційні учасники національного мультипредметного тестування (далі НМТ) повинні були отримати від закладів освіти номер сертифікату та пін-код для входу на Інформаційну сторінку. Учасники, які досі не знають даних для входу на свою Інформаційну сторінку, можуть зателефонувати на спеціальну «гарячу лінію» регіонального центру – +38 097 283 51 94.

Для того, щоб здобувачів повної загальної середньої освіти Донецької області мали змогу взяти участь у НМТ, вони мають обов’язково  на своїй Інформаційній сторінці  з 20 травня до 7 червня підтвердити бажання проходити тестування й обрати із запропонованого переліку назву населеного пункту, у якому (або поблизу з яким) вони планують перебувати в період проведення НМТ. 

Ті випускники, які у визначений період не підтвердять своєї участі в НМТ, на жаль, не зможуть скласти тестування. 

Оскільки ситуація стрімко змінюється, то з 21 червня до 7 липня потрібно буде ще раз обрати назву населеного пункту, у якому (або поблизу з яким) учасники планують перебувати в період проведення НМТ.

До 12 липня 2022 року для зареєстрованих учасників з’явиться можливість завантажити зі своїх інформаційних сторінок запрошення-перепустки, де буде зазначено дату, час і місце проведення НМТ. Основна сесія НМТ буде проходити в період з 18 липня по10 серпня.

Інформацію про результати основної сесії НМТ буде розміщено на Інформаційних сторінках учасників тестування до 12 серпня 2022 року.

 

Лист ДОН523


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень