A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Новогродівський опорний заклад загальної середньої освіти І-ІII ступенів №7 Новогродівської міської ради Донецької області

Перемоги юних винахідників та дослідників

Дата: 06.02.2023 14:53
Кількість переглядів: 49

Фото без опису31 січня 2023 року в режимі онлайн відбулась науково-практична конференція учнівської та студентської молоді «Біологічні дослідження та винахідництво». Організатори - Донецький обласний еколого-натуралістичний центр. 
40 учасників з 12 територіальних громад Донецької області: Бахмутської, Білозерської, Гродівської, Костянтинівської, Краматорської, Лиманської, Мирноградської, Новогродівської, Покровської, Слов’янської, Торецької, Удачненської - представили на розсуд журі свої роботи в таких секціях: «Юний дослідник», «Юні ботаніки та рослинники», «Енергія і середовище», «Юні зоологи і тваринники», «Винахідницькі та раціоналізаторські проєкти еколого-натуралістичного напряму», «Екологія та здоров’я». 
Новогродівський ОЗЗСО І-ІІІ ступенів №7 вже традиційно бере участь у цьому заході. Маємо переможців у секції «Винахідницькі та раціоналізаторські проєкти еколого-натуралістичного напряму» - 2 місце Алексєєнко Максим, учень 10 класу (науковий керівник Авер’янова Ю.Г.) з роботою «Перевірка електропровідності розчинів різних речовин за допомогою саморобного приладу». У секції «Юний дослідник» - 1 місце Петренко Аліса, учениця 5 класу (керівник Селюта Ю.С.) з роботою «Особливості перебігу фотосинтезу в рослинах».

Переможці та призери отримали грамоти від ДОЕНЦа, керівники — подяки.
Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень