A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Новогродівський опорний заклад загальної середньої освіти І-ІII ступенів №7 Новогродівської міської ради Донецької області

Пролунав останній дзвоник 2023/2024 навчального року

Дата: 24.05.2024 14:56
Кількість переглядів: 41

Ось і добіг кінця 2023-2024 навчальний рік – складний навчальний рік в умовах воєнного стану, де шкільні уроки переплелися з уроками життя і навчили нас бути сміливими, терплячими, цінувати спілкування з рідними та близькими, а головне – любити і берегти свою Батьківщину.
Сьогодні в Новогродівському опорному закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №7 урочисто пролунав останній дзвоник 2023/2024 навчального року. Свято обʼєднало в одному величезному онлайн-просторі учнів, вчителів, батьків та гостей. На захід завітали заступниця Новогродівського міського голови Ольга Сидорова та головний спеціаліст з питань загальної середньої освіти відділу освіти м.Новогродівка Ніна Інякіна. 
Пані Ольга привітала всіх присутніх, поділилась теплими спогадами про навчання в нашій школі . Побажала учням успіхів та віри в себе і наших захисників, які мужньо та стійко боронять рідну землю. 
Директор закладу Ольга САМОЗДРА звернулась зі словами вдячності до вчителів , учнів та батьків. Бо попри всі складні умови, учні закладу і в цьому навчальному році показали високі результати в інтелектуальних змаганнях на рівні країни,області, міста. 
Слова вдячності лунали від випускників 9 та 11 класів, голови учнівського самоврядування Альбіни Гімадуліної. 
Хвилиною мовчання вшанували памʼять загиблих захисників та цивільних - дорослих та дітей. 
Зі святом, дружня освітянська родина! Бажаємо всім щастя, добра, міцного здоров’я і Божої ласки! І переможного миру нашій Україні! 
До зустрічі в новому 2024/2025 навчальному році!
Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень