A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Новогродівський опорний заклад загальної середньої освіти І-ІII ступенів №7 Новогродівської міської ради Донецької області

З Міжнародним днем волонтера

Дата: 06.12.2022 15:30
Кількість переглядів: 41

Фото без описуМіжнародний день волонтерів в ім'я економічного і соціального розвитку — один з міжнародних днів ООН. Присвячений особам, що займаються волонтерством. Сьогодні комітет волонтерства "Добре серце" учнівського самоврядування мав приємну святкову зустріч з нашим земляком-волонтером Denis Coltsa. Зустріч на колесах - бо Денис знаходиться у дорозі, доставляє чергову допомогу на передову. Він разом зі своїми побратимами сьогодні займається допомогою не тільки ЗСУ, а й цивільному населенню на територіях, охоплених бойовими діями. 
Коли ти з людиною на одній хвилі добра , завжди є про що поговорити.Пан Денис люб'язно поділився досвідом своєї нелегкої справи. Розказав про те , що допомога не завжди є бажаною, і потрібно бути готовими до того, що люди тобі не те що не подякують, а ще й неприємно висловляться. Що допомога завжди повинна йти від серця. 
Комітетівці почули відповіді на питання, які поставили нашому гостю. Прийшли до думки, що навіть проста посмішка є для людини дуже потрібною в нелегкі моменти життя, і що волонтерство , в першу чергу , це про комунікацію, налагодження зв'язків та створенні такої мережі, яка може вчасно реагувати на будь-які потреби та проблеми. 
Ця зустріч надихнула наших волонтерів на нові ідеї Які? Скоро почуєте, а за бажанням, зможете взяти участь. Головне - від щирого серця!
Більше світлин у Фотоальбомі >>>

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень