A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Новогродівський опорний заклад загальної середньої освіти І-ІII ступенів №7 Новогродівської міської ради Донецької області

Онлайн-зустріч шкільної родини

Дата: 02.09.2024 15:57
Кількість переглядів: 9

Цього вересневого ранку на святкову онлайн-зустріч зібралась велика шкільна родина Новогродівського ОЗЗСО І-ІІІ ступенів №7. 
Захід розпочали зі спільного виконання гімну України та вшанування пам'яті загиблих військових та цивільних, які стали жертвами російської агресії. 
Лунали вітальні слова та слова підтримки від директорки закладу Ольги Самоздри, завідувачки філії Олени Паримської, наших захисників (дякуємо Denis Coltsa) та волонтерів (дякуємо АНАСТАСІЯ | АНГЕЛИ ЕВАКУАЦІЇ). 
Про своє веселе та цікаве шкільне життя нам розповіли учні 9 класу філії. 
На жаль, реалії нашого життя не дозволяють зустрітися всім нам на нашому прекрасному шкільному подвір'ї та сісти за рідні парти. Але ми віримо, що зовсім скоро біла голубка миру обов'язково прилетить на нашу рідну землю. І тоді інакше засяє сонце, небо стане чистішим, а наше життя покинуть повітряні тривоги. 
А поки що ми разом докладемо максимум зусиль, щоб не гаяти часу, а використовувати кожен день з користю. Щоб наше шкільне життя щодня було таке ж барвисте, як кольори веселки. І не забувайте: який колір домінуватиме сьогодні - теж залежить від кожного з нас.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень