A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Новогродівський опорний заклад загальної середньої освіти І-ІII ступенів №7 Новогродівської міської ради Донецької області

Отримання документа про закінчення школи-2024

Дата: 21.06.2024 16:17
Кількість переглядів: 38

Фото без описуВже за багаторічною традицією учні 11-х класів у другій половині червня переживають одну з найважливіших подій у житті – отримання документа про закінчення школи. Цьогоріч, дякуючи військовим ЗСУ, які мужньо та віддано захищають нашу країну, деякі випускники змогли отримати свідоцтво про повну базову середню освіту у стінах рідної школи. Пишаємося та вітаємо учнів 11-А класу нашого закладу, які за високі досягнення у навчанні були нагороджені Золотою медаллю, а саме: Васьянова Вероніка, Перебийніс Артем, Розанова Єлизавета, Солоненко Анастасія, Шевченко Денис. На відмінно закінчили 11 клас Дейнекін Денис, Кушнір Богдан. 
Веселі шкільні роки пролетіли в одну мить, залишивши все добре в пам’яті, а попереду — незвідане майбутнє, яке обов’язково буде кращим. Тож, від усієї душі хочемо побажати випускникам правильно обрати свій подальший шлях, націлитися на досягнення успіху і реалізацію заповітної мрії, вірити в себе, з великою удачею і ентузіазмом з кожним днем підкорювати цей світ для власного добробуту та мирного процвітання нашої України!

У час непростий ви закінчили школу, 
Нехай вас біда не торкнеться ніколи, 
Успішною буде життєва дорога. 
Вам – звершень нових. Нам усім – ПЕРЕМОГИ!

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень