A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Новогродівський опорний заклад загальної середньої освіти І-ІII ступенів №7 Новогродівської міської ради Донецької області

Всесвітній день прибирання (World Cleanup Day)

Дата: 15.09.2023 16:39
Кількість переглядів: 36

Фото без описуСьогодні педагогічний та учнівський колективи Новогродівського ОЗЗСО І-ІІІ ступенів №7 долучаються до глобальної ініціативи- Всесвітнього дня прибирання. 
Всесвітній день прибирання (World Cleanup Day), що відзначається щороку в третю суботу вересня, – це глобальна подія, що об’єднала навколо себе мешканців різних країн світу з метою прибирання планети від сміття. Мета акції – привернути увагу на проблему відходів, у тому числі сміття на воді. 
В умовах війни та враховуючи безпекові ситуацію, ми не могли залучати дітей до прибирання території закладу, тому упродовж двох тижнів діти та вчителі брали активну участь у цифровому прибиранні. Воно полягає у звільненні простору для зберігання інформації від цифрового сміття. Загалом нам вдалося очистити 109,25 ГБ . Результат зафіксовано та передано організаторам ініціативи. 
Найактивнішими виявились учні 5-А та 5-Б класів , які очистили 33ГБ та 22,5 ГБ відповідно. Також дуже активними були учні 4- А, 6-А,6-Б,7-Б та 11-Б класів. 
Почни прибирання з себе.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень