A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Новогродівський опорний заклад загальної середньої освіти І-ІII ступенів №7 Новогродівської міської ради Донецької області

Засідання шкільного євроклубу «YES»

Дата: 24.12.2021 16:55
Кількість переглядів: 92

Напередодні зимових канікул шкільний євроклуб «YES» Новогродівського ОЗЗСО І-ІІІ ступенів №7 провів чергове засідання та запросив на цю зустріч вчителів іноземних мов, адміністрацію школи. Серед присутніх учнів зібрались найактивніші учасники олімпіад, переможці конкурсів з англійської мови. 
У неформальній обстановці пройшла бесіда між дорослими та дітьми, обговорювались досягнення та майбутні плани щодо успішного опанування іноземними мовами, участі у міжнародних програмах, Всеукраїнських проєктах тощо. Євроклубівці радо ділились своїм досвідом, розповідали, які конкурси найбільше сподобались. Обговорювали, як треба готуватись, на що звертати увагу для перемоги у різноманітних заходах. Сьогодні наші діти спілкуються онлайн з американськими однолітками за допомогою участі у міжнародній програмі «ENGin». Залучення євроклубівців до міжнародної програми «FLEX» дає шанс молоді потрапити за кордон для продовження свого навчання. Щорічна участь в обласному конкурсі з іноземних мов «Поетичні обрії» допомагає учням розкривати свої творчі таланти. Це позбавляє українських школярів мовного психологічного бар’єру, надає досвід, розвиває практичні навички щодо володіння іноземними мовами. 
За активну участь дітей та вчителів у заходах з іноземних мов директорка Новогродівського ОЗЗСО І-ІІІ ступенів №7 Самоздра Ольга Вікторівна висловила кожному подяку, підтримала добрим словом та запропонувала частіше збиратись разом у позаурочний час. Бо саме такі партнерські, дружні стосунки цінуються сьогодні дітьми, батьками та освітянами, адже вони допомагають мотивувати молодь до навчання, шукати свій шлях у житті!

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень