A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Новогродівський опорний заклад загальної середньої освіти І-ІII ступенів №7 Новогродівської міської ради Донецької області

Увага! Важлива інформація!

Дата: 03.04.2021 16:00
Кількість переглядів: 128

Фото без описуШановні учасники освітнього процесу! Відповідно до рішення позачергового засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Новогродівської міської ради, у Новогродівському ОЗЗСО І-ІІІ ступенів №7 з 05 квітня і до відповідного розпорядження буде організовано навчання з використанням дистанційних форм.

Зверніть увагу, що навчання організовано на сторінці «Дистанційне навчання». Вхід за посиланням Дистанційна освіта (school.org.ua)

Всі уроки проводяться відповідно до розкладу, розміщеному на даній платформі.

Зауважте, що відповідно до нового Санітарного регламенту, безперервна робота з використанням ТЗН не має перевищувати: у 1 класі – 10 хвилин, у 2-4 класах – 15 хв, у 5-7 класах – 20 хв, у 8-9 класах – 25 хв, у 10-11 класах – 30 хв. Інша частина уроку – робота учнів без використання ТЗН. Тому приєднуйтесь до онлайн-уроків відповідно до розкладу, своєчасно робіть перерви, будьте уважні та дисципліновані.

Дорогі діти, з повагою ставтесь до величезної роботи, яку виконують ваші вчителі. Відповідно до розкладу уроків заходьте на платформу дистанційного навчання  та вчасно відправляйте виконані роботи на перевірку. Пам’ятайте, що педагогам теж треба час, щоб підготувати вам завдання на наступний робочий день та перевірити виконані.

Дякуємо за розуміння та старанність.

Всім бажаємо здоров’я, терпіння та успішної взаємодії.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень