A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Новогродівський опорний заклад загальної середньої освіти І-ІII ступенів №7 Новогродівської міської ради Донецької області

Чергова педагогічна рада Новогродівського ОЗЗСО №7

Дата: 27.10.2022 17:00
Кількість переглядів: 48

Фото без описуСьогодні, під головуванням директорки Ольги Самоздри, проведено чергову педагогічну раду Новогродівського ОЗЗСО №7. На порядку денному розглядались питання якості дистанційного навчання у нових реаліях, компетентнісний підхід до вивчення предметів природничо-математичного циклу, результати освітнього процесу НУШ у 5 класах, результати І етапу та підготовку до ІІ етапу Всеукраїнських предметних олімпіад, хід підвищення кваліфікації у поточному періоді та плани на 2023 рік. 
Вчителі презентували фішки дистанційних уроків, запропонували колегам форми та методи активізації та урізноманітнення навчального контенту. Руханка "Дистанційка" прийшлась до душі педагогам закладу. 
Також обговорили проблеми психологічної складової освітнього процесу, звернули увагу на особливості роботи з дітьми, що мають особливі освітні потреби. 
Орієнтуючись на швидкоплинність суспільних процесів і подій, внесли зміни до плану виховних заходів на листопад 2022 року. 
Усі пропозиції внесли до рішення педради, яке буде орієнтиром роботи колективу на найближчі місяці навчання.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень