A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Новогродівський опорний заклад загальної середньої освіти І-ІII ступенів №7 Новогродівської міської ради Донецької області

Свято Останнього дзвоника

Дата: 31.05.2023 17:23
Кількість переглядів: 18

Фото без описуСвітлини у Фотоальбомі "Свято Останнього дзвоника-2023">>>
31 травня в Новогродівському ОЗЗСО І-ІІІ ступенів №7 пролунав останній дзвоник. 

Першокласна вечірка "Ура, канікули!", шоу-сенсація "Маска" відбулись сьогодні у наших непосидючих та активних першачків. Разом зі своєю вчителькою Людмилою Смоляковою вони мандрували стежками нового, таємного, незвіданого.
Свято Останнього дзвоника учні 2-А класу, як і вся школа, розпочали зі спільного відеопривітання від директора, випускників цього року. Хвилиною мовчання вшанували памʼять захисників та захисниць України. 
Останній дзвоник-онлайн пролунав сьогодні і для учнів 2-Б класу. Граючи, розвʼязуючи жартівливі життєві задачі, провели свій останній навчальний день учні разом з вчителькою Ритою Крикуновою.
Звісно, говорили про найцікавіші моменти цього навчального року та мріяли про те, як повернуться до рідної школи. 
Квест-гра «Веселий дзвоник» пройшла сьогодні у 3-А класі. Вчитель Галина Кравцова разом зі своїми нушенятами весело провели час, дізнались багато нового та корисного. З радістю зустріли канікули, побажали один одному гарного відпочинку.
Учні 3-Б та їх вчителька Ольга Шилинцева були дуже активними упродовж всього року. І сьогоднішній день не став виключенням. Вони провели цікаву, захоплюючу квест-гру.
31 травня 2023 року для учнів 4-А класу особливий день, незвичайний. Сьогодні для них лунав останній дзвоник у початковій школі. Настав час сказати: «До побачення, початкова школо! Час рухатися далі. Час підкорювати нові вершини!». Сьогодні вони випускники початкової школи! Хочеться сказати їм найкращі слова, найкращі побажання, адже для них це важливе свято – вони йдуть у 5 клас!!! Бажаємо всім учням 4-А класу прийти до 5 класу впевненими в собі, готовими до нових великих перемог, не боятися змін, бути відкритими до нових пізнань, щирими і працьовитими. Бути найкращими учнями сьомої школи! Ми віримо в кожного з вас! Успіху, вдачі і всього найкращого! 
З сумом, але водночас і радістю та гордістю за своїх випускників, зі своїми учнями прощалась перша вчителька Любов Дядиченко. Вона, по-материнські бережно та схвильовано спрямувала їх у подальше шкільне життя. 
На святковому уроці випускники перенеслись у казку, де живе Мавка. Збираючи чарівний сік з листочків Дерева Життя, діти потрапляли в різні пригоди. Але завдання виконали і дізналися, щоб бути успішними в 5 класі й в житті, їм допоможе наполегливість. Треба вірити в себе і ніколи не здаватися!
Останній день навчання у початковій школі в 4-Б класі пройшов особливо.Спочатку учні 4-х класів зустрілися на спільному онлайн-святі Останнього дзвоника. Дітей привітала директор закладу Ольга Самоздра, їх перша вчителька Олена Задорожня та класні керівники 4-А та 4-Б Любов Дядіченко та Лілія Головко. Потім діти розійшлись по своїх онлайн- класах і продовжили своє свято. 
Учні 5-А свій останній дзвоник провели, як завжди креативно. Разом з вчителем Юлією Селютою вони створювали побажання один одному, провели веселе онлайн- опитування. З гарним настроєм та приємними спогадами зустріли канікули.
На святі Останнього дзвоника у 6-А лунав Державний Гімн, учні вшановували памʼять загиблих воїнів, а також залюбки заспівали найпопулярнішу пісню року «Ой, у лузі червона калина…». Мріяли про мир, зустріч з однокласниками у рідній школі.
Віртуальна дошка побажань, печиво передбачень, хмарка слів про школу, цікаві факти про різні школи світу та багато веселих ігор було на святі Останнього дзвоника у 6-Б класі. 
І обов'язково подяки незламним учням та батькам, які стійко перенесли усі труднощі цього непростого навчального року.
Задко Аліна, класний керівник 7-Б класу, запросила своїх учнів до спільної віртуальної мандрівки Україною. Вони відвідали чарівні Карпати, поринули у хвилі морські, побували у безкраїх степах. Не забули згадати і про цікаві шкільні події навчального року, що минув.
Учні 8-А класу ,разом зі своїм класним керівником Юлією Соколенко ,створили спільну дошку мрій . У свято Останнього дзвоника вони говорили про найважливіші події року,про здобутки та перемоги учнів класу, про плани на майбутнє. Адже наступного року вони вже будуть випускниками, їм доведеться приймати перше в житті важливе рішення- що далі робити, куди йти вчитись.
А у 8-Б класі свято Останнього дзвоника пройшло цікаво та захопливо. Класний керівник , Олена Ватаг, приготувала для учнів цікаву святкову програму. 
Святковий meeting «З вірою у майбутнє!» провела зі своїм 10-А Наталя Колосовська. Спільні спогади, мрії обʼєднали дітей. О 10.00 вони долучились до урочистої трансляції святкування Останнього дзвоника від Департаменту освіти і науки Донецької обласної державної адміністрації.
"Доброго ранку! Ми з 10-Б!" така була назва свята Останнього дзвоника в 10-Б (класний керівник Алла Полонська). Учні долучилися до загальношкільної святкової онлайн-лінійки Новогродівського ОЗЗСО І-ІІІ ступенів №7. Разом пригадали як пройшов цей навчальний рік, які були онлайн-уроки, зустрічі. 
З цікавістю доєдналися до обласного онлайн-свята Останнього дзвоника. Наприкінці свята учні та вчителька створили віртуальну дошку із своїми світлинами та побажанням на літо. Закінчили свято словами, які сказали разом "Доброго ранку! Ми з 10-Б!"
Останній раз одягнеш форму і поплачеш… 
Саме так мало б відбуватись сьогодні все для учнів 11 класів - наших випускників. Але війна внесла корективи у наше життя , на жаль. 
Сьогодні вони провели своє фінальне шкільне свято - «Останній дзвоник – перший крок у доросле життя». Воно було радісне та сумне одночасно. Випускників привітала директорка  Ольга Самоздра, з побажаннями до 11класників звернулась і перша вчителька Кравцова Галина, а також представники батьківських комітетів - Якимішина Тетяна та Василіна Ганна. Класні керівники Авер’янова Юлія та Джебженяк Ляна побажали своїм дітям щасливої дороги , досягнення всіх цілей і здійснення мрій. У віршованому флешмобі учні подякували вчителям та батькам. Створили спільну «хмару побажань» . Зі сльозами на очах та посмішками дивилися відео «Чудові спогади шкільного життя». Скільки яскравих моментів відбулося за 11 років навчання! 
Ми бажаємо нашим випускникам йти впевнено до своєї мети. Сміливо ступати на стежину нового життя, взявши із собою удачу, наполегливий характер, поради близьких людей і відмінний настрій. У добру путь!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень