A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Новогродівський опорний заклад загальної середньої освіти І-ІII ступенів №7 Новогродівської міської ради Донецької області

Ми - амбосадори добра!

Дата: 26.01.2022 10:39
Кількість переглядів: 61

Фото без описуВітаємо усю педагогічну та учнівську спільноту нашого закладу. Ми - частина глобальної міжнародної ініціативи, спільноти відповідального вчительства. Заходи, які були організовані у нашому закладі в рамках великого марафону Global Dignity до Дня Гідності та Свободи - Global Dignity Day, Всеукраїнського тижня права, #ЩедрийВівторокДіти #GivingTuesday#, #МрафонНаписанняЛистів#, Дня толерантності, Тижня безпеки дітей в інтернеті, Тижня доброчесності дозволили нам стати частиною міжнародної спільноти активних громадян, що цінують гідність та прагнуть змін!

З 21 листопада (День Гідності та Свободи України) до 10 грудня (Міжнародний день прав людини) 2021 року в Україні відбулася хвиля дискусійних уроків Усесвітнього Дня Гідності, до проведення якого 454 небайдужих освітян долучили 61 888 учасницю й учасника із 386 закладів освіти! І серед них педагоги та учні нашого закладу освіти.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень