A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Новогродівський опорний заклад загальної середньої освіти І-ІII ступенів №7 Новогродівської міської ради Донецької області

Всеукраїнський День довкілля

Дата: 17.04.2021 18:31
Кількість переглядів: 108

Фото без опису17 квітня   кожен мешканець нашого  міста  мав змогу долучитися до трудової акції «Чиста Новогродівка - чиста Земля», яка була спрямована на поліпшення стану навколишнього середовища.

Головна мета заходу  – підвищення рівня свідомості новогродівців  у питаннях, що стосуються покращення безпеки навколишнього середовища міста.
Дружній колектив Новогродівського ОЗЗСО І-ІІІ ступенів №7 теж долучився до квітневої акції. У прибиранні та благоустрою  територій  міста взяли участь усі працівники закладу. Прибирали дві вулиці: Кобзаря та Театральну.
  Не лише в День довкілля Новогродівський  ОЗЗСО І-ІІІ ступенів №7  залучається до природоохоронних заходів, заклад протягом березня-квітня взяв  участь у природознавчих конкурсах, екологічних конференціях , тому що  кожна людина, яка небайдужа до проблем природи, має зробити свій внесок у спільну справу , щоб із чистою душею та затишним довкіллям вітати щедру українську весну. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень