A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Новогродівський опорний заклад загальної середньої освіти І-ІII ступенів №7 Новогродівської міської ради Донецької області

Тиждень математики та інформатики в Новогродівському ОЗЗСО І-ІІІ ступенів №7

Дата: 20.01.2023 19:34
Кількість переглядів: 42

Фото без описуЦікаво та насичено пройшов з 16 січня до 20 січня 2023 року Тиждень математики та інформатики в Новогродівському ОЗЗСО І-ІІІ ступенів №7.
Школярі разом із своїми вчителями взяли участь у заході «Година Коду» (3-ті класи), Всеукраїнському конкурсі «Не(шкільна математика» від проєкту На Урок (10-ті класи), веб-квесті «Цікава інформатика» (8-мі, 9-ті класи). Учні 5-тих класів створили анімовані комікси "Навіщо треба вивчати математику", "Інформатика - це цікаво", в інтелектуальному марафоні "Чи знаєш ти математику?", математичному турнірі "Найкмітливіші".

Учителями були проведені нестандартні уроки.
Учні 8-Б класу з учителем Світланою Корніловою на уроці-квесті з геометрії, подорожували слідами піфагорійців і розгадували різні таємниці. Діти, озброївшись лінійкою, олівцем, зошитом і гарним настроєм, переходили «міст ослів» і дізналися, чому «Піфагорові штанці рівні як не поверни». 
 Під час уроку учні 5-Б класу НУШ (учитель Любов Соломенна) були дуже активними та кмітливими. Розв'язували приклади на швидкість, вирішували задачі (логічні та стандартні), впорались із розв'язанням математичних кросвордів, анаграм, ребусів. 
Учні 8 та 9 класів (вчитель Артем Старостін) під час уроків інформатики виконували різнорівневі завдання. За підсумками квесту школярі зробили висновок, що "Інформатика – це  цікаво!" 
Учні 9-Б класу (учитель Світлана Корнілова) після вивчення теми "Правильні многокутники" змагалися, хто краще розв’язує геометричні головоломки з правильних многокутників. 
Школярі зробили висновок, що математика та інформатика – це «тренажерні зали для мозку». А ще вивчати ці науки цікаво та весело!
Більше матеріалу в групі Новогродівського ОЗЗСО І-ІІІ ступенів №7 на Фейсбуці >>>

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень