A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Новогродівський опорний заклад загальної середньої освіти І-ІII ступенів №7 Новогродівської міської ради Донецької області

Літній табір GoCamp

Дата: 01.09.2020 19:38
Кількість переглядів: 150

 

Фото без описуУ серпні учитель Задорожня Олена Володимирівна та учні Новогродівського ОЗЗСО I-IIIст.№7 долучилися до міжнародного проєкту GoCamp online -   найбільшого  англомовного  табору в Східній Європі, в якому волонтери зі всієї планети мотивують школярів вивчати іноземні мови та відкривають світ для дітей з усіх куточків України. 
Протягом двох тижнів учасники реалізовували  захоплюючі проєкти  та шукали артефакти онлайн, спілкуючись англійською мовою між собою та з іноземними волонтерами у комп’ютерних програмах Zoom та Discord. Серед завдань дуже сподобався  дітям челендж з копіювання картин  відомих художників, де потрібно було відтворити  найменші деталі із підручних засобів. А ще хлопці та дівчата власноруч виготовляли еко торбинки  зі старих речей.  Створення  онлайн коміксів теж припало до душі нашим учням. А скільки фантазії довелося дітям проявити, щоб змайструвати музичні інструменти та організувати шумовий оркестр!
Волонтери влаштовували дітям екскурсії онлайн, знайомили зі своєю культурою, заохочували спілкуватись англійською мовою. Так у наших школярів  з’я вились друзі з інших країн!
Свої цікаві моменти школярі викладали на платформі Padlet, де всі учасники обмінювались досвідом та ділились враженнями. Таким чином вони стали однією великою родиною, яка дружно і цікаво прожила цей час. 
GoCamp -  сучасний формат літнього відпочинку, де використовуються  нові методики викладання, в центрі яких  — інтереси й таланти дітей. За допомогою спеціально розробленої програми табору діти навчилися працювати в команді, спілкуватися в багатокультурному середовищі, критично мислити , бути толерантними до інших, а також отримали безліч позитивних емоцій і незабутніх вражень. 
Але пригоди на цьому не закінчуються. Табір GoCamp запрошує всіх до участі в наступному році!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень