A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Новогродівський опорний заклад загальної середньої освіти І-ІII ступенів №7 Новогродівської міської ради Донецької області

Відзначення 78 річниці звільнення Донбасу від німецько-фашистських загарбників у часи Другої світової війни.

Дата: 08.09.2021 20:25
Кількість переглядів: 79

Фото без описуЦього осіннього,  теплого та сонячного дня по всьому Донбасу вкриваються квітами пам’ятники та обеліски, сповіщаючи про те, що пам'ять про загиблих визволителів Донбасу досі жива.

8 вересня 2021 року Новогродівський ОЗЗСО І-ІІІ ступенів № 7 долучився до відзначення 78 річниці звільнення Донбасу від німецько-фашистських загарбників у часи Другої світової війни. Напередодні члени учнівського самоврядування «МІКС» разом зі своїми  вчителями-наставниками запросили учнів закладу взяти активну участь у виставці малюнків до цієї пам’ятної дати. На виставку було надано багато цікавих робіт. Також в цей день  організовано книжкову тематичну виставку у бібліотеці «До Дня визволення Донбасу». У холі закладу протягом усього дня транслювалися відеоролики,  присвячені подіям вересня 1943 року, лунали українські пісні воєнних років та пісні про війну. З учнями 9-11 класів проведено усний журнал «Ми пам’ятаємо, ми пишаємося».

На сьогодні в нашому місті вже не залишилося живих ветеранів Другої світової війни, тому ми можемо і маємо залишити добру згадку про них у пам’яті підростаючого покоління.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень