A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Новогродівський опорний заклад загальної середньої освіти І-ІII ступенів №7 Новогродівської міської ради Донецької області

Олімпійський тиждень «Здорові діти – здорова нація»

Дата: 12.09.2021 21:06
Кількість переглядів: 116

Фото без описуЗ метою пропаганди здорового способу життя, поширення ідей олімпізму, розвитку олімпійського руху в Україні шляхом залучення якомога більшої кількості дітей, юнацтва та молоді до занять спортом з 06.09.2021 по 10.09.2021 року в Новогродівському ОЗЗСО І-ІІІ ст. №7 проходив Олімпійський тиждень «Здорові діти – здорова нація».

Впродовж тижня були проведені різноманітні заходи, а саме: урочисте відкриття Олімпійського тижня «Зустріч на Олімпі»; конкурс малюнків на тему: «Мій улюблений вид спорту» ; вікторина «Знамениті спортсмени Донбасу»; просвітницьке заняття „Олімпійський рух: історія та сьогодення”; змагання «Веселі старти» ; змагання малих олімпійських ігор «Від Олімпу до олімпійської медалі» ; змагання з волейболу «Стань у ряди олімпійців»; під час яких учні проявили свої знання та вміння. 

У кожному класі був проведений Єдиний Олімпійський урок «Спорт і фізичне виховання-утвердження здорового способу життя та зміцнення миру». На цих уроках учні отримали знання про історію виникнення та розвиток Олімпійських ігор, дізнавалися імена Олімпійських чемпіонів, які захищали честь нашої держави. Діти готували повідомлення, презентації та розповідали про свої спортивні досягнення "Історія мого успіху".

09.09.2021 року учні 7-А класу долучилися до загальноміської зарядки.

10.09.2021 року юні спортсмени нашої школи брали активну участь у міських змаганнях: «Веселі старти» (між учнями 7-9 класів), з футболу (7-9 класів) та волейболу (10-11 класи).

Всі учасники Олімпійського тижня отримали позитивні враження та натхнення для подальших спортивних досягнень. Ми ще раз побачили, що в нашій школі навчаються сильні, спортивні та сміливі діти. Тож бажаємо всім спортсменам тільки перемог – як на спортивних майданчиках, так і за їхніми межами.

Вчителі фізичної культури Джебженяк Ляна Юріївна, Євдаш Микита Леонідович

Більше фото у альбомі >>>

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень