A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Новогродівський опорний заклад загальної середньої освіти І-ІII ступенів №7 Новогродівської міської ради Донецької області

Перемога в онлайн-вікторині в рамках проєкту "Гайда на кухню!"

Дата: 16.07.2021 21:17
Кількість переглядів: 160

Фото без опису16 липня 21 року команда дев’ятикласників Новогродівського ОЗЗСО І-ІІІ ступенів №7 після відбіркового  етапу  взяла участь в он-лайн вікторині з кулінарної етнології у рамках проєкту «Гайда на кухню!» серед української учнівської молоді з різних регіонів України під керівництвом учителя-координатора Колосовської Н.А. Цей проєкт створений за ініціативи Першої ледi України Олени Зеленської  ГО «Центр демократичних реформ і медіа» за підтримки програми «Мріємо та діємо», що реалізується IREX за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). Учасники команди «Смажена картопля» підготували представлення, відповіли на питання щодо українських страв: історії їх виникнення, соціокультурного контексту, причин поширення та популяризації, способів приготування та ін. Серед 9 команд наші учасники посіли друге місце. Але це не зіпсувало їм гарний настрій. Тому що учні отримали можливість поспілкуватися, більше дізнатися нового про кулінарні та культурні традиції різних регіонів країни, обговорити актуальні теми з однолітками та відчути позитивні емоції. За результатами цього проекту буде створено інтерактивну гастрономічну карту України.

Вітаємо команду «Смажена картопля» з гідним виступом у Всеукраїнському проекті «Гайда на кухню!» та бажаємо веселих, цікавих, насичених  канікул!

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень